Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels High hawaiians

Magic truffels High hawaiians

Magic truffels mexicana

Magic truffels mexicana

Magic truffels Hollandia

€ 18,14 € 14,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Magic truffels Hollandia

Magic truffel Hollandia is een magic truffel met een hoog psilocybine gehalte en een sterk, psychedelisch effect. Magic truffel Hollandia is een van onze premium magic truffels en de vrucht van langdurige zorgvuldige ontwikkeling. Het is een unieke soort en biedt een breed scala aan effecten: eenmaal ingewerkt zal het golven door je lichaam sturen en je zintuigen gevoeliger maken. Dit type magic truffel is het meest populair in Nederland en geeft je het gevoel één te zijn met de natuur.


Een sterke en aangename trip, dankzij de magic truffels Hollandia!


Magic truffel Hollandia uitleg

Onze magic truffels zijn geen echte truffels maar eigenlijk Sclerotia. Sclerotia is een compacte massa van verhard schimmel mycelium dat voedselreserves bevat. Zo kunnen de sclerotia extreme omgevingsomstandigheden overleven. De Magic Truffels zijn afkomstig van het mycelium van de psilocybe paddenstoel.


De magic truffel is een schimmel die ondergronds groeit. Hij produceert psilocybine en psilocine, de psychoactieve stoffen die je laten trippen.


Dit product is voor wie houdt van een mindtrip met prachtige visuele ervaringen, verhoogde zintuigen en een euforisch gevoel. Het geeft de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kijken wat kan resulteren in nieuwe ideeën en concepten. De gebruiker voelt het effect vaak binnen 15 tot 30 minuten. Het besef van tijd verdwijnt geleidelijk.Magic truffel Hollandia gebruik en doseringen

Microdoseringen bevinden zich tussen de 0.2 - 1 gram

Een milde trip bevindt zich tussen de 5-7 gram magic truffels

Voor een sterke trip zit de dosis op 10-15 gram magic truffels


Wij raden aan de magic truffels rauw te eten. Voor het beste effect, op een lege maag. Zorg ervoor dat u uw laatste maaltijd niet meer dan 2-4 uur voor uw reis eet. Het drinken van dranken met cafeïne wordt afgeraden.


Gekoeld bewaren, na openen binnen 2 dagen consumeren. Aangeraden wordt dit product niet langer dan 2 maanden te bewaren. Na deze 2 maanden zullen de actieve stoffen psilocybine en psilocine sterk afnemen.

 

Een verpakking magic truffels Hollandia bevat 15 gram magic truffels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magic truffels Hollandia