Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.


Wij leveren alle artikelen met de garantie die van het artikel verwacht wordt. Dat het bestelde artikel niet kapot of bedorven aankomt. Bent u ontevreden over de bestelling dan kunt u het retourneren. 


Retour procedure

Wij hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen. Mocht dat niet het geval zijn, laat ons dan weten wat u niet bevalt. Als uw aankoop levensmiddelen betreft, kunt u deze alleen retourneren als de verpakking onbeschadigd is. U kunt producten tot 14 dagen na ontvangst retourneren.


Meld uw retour per e-mail, onder vermelding van uw bestelnummer, bij info@goodnaturevibe.com. Voeg in deze e-mail een kopie van uw factuur en een korte uitleg waarom u een artikel wilt retourneren of ruilen. Wij sturen u dan per e-mail een retourformulier dat u ingevuld met het/de product(en) moet terugsturen.

Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening. Tenzij Good nature vibe een fout maakt in het verzendproces dan worden voor het retour uiteraard geen kosten in rekening gebracht. 

 

Let op! Paddo kweeksets en of magic truffels kunnen niet geretourneerd worden vanwege de vers garantie.