Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goodnaturevibe.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen info@goodnaturevibe.com


Wij leveren alle artikelen met de garantie die van het artikel verwacht wordt. Dat het bestelde artikel niet kapot of bedorven aankomt. Bent u ontevreden over de bestelling dan kunt u het retourneren. 


Retour procedure

Wij hopen dat onze producten aan uw verwachtingen voldoen. Mocht dat niet het geval zijn, laat ons dan weten wat u niet bevalt. Als uw aankoop levensmiddelen betreft, kunt u deze alleen retourneren als de verpakking onbeschadigd is. U kunt producten tot 14 dagen na ontvangst retourneren.


Meld uw retour per e-mail, onder vermelding van uw bestelnummer, bij info@goodnaturevibe.com. Voeg in deze e-mail een kopie van uw factuur en een korte uitleg waarom u een artikel wilt retourneren of ruilen. Wij sturen u dan per e-mail een retourformulier dat u ingevuld met het/de product(en) moet terugsturen.

Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening. Tenzij Good nature vibe een fout maakt in het verzendproces dan worden voor het retour uiteraard geen kosten in rekening gebracht. 

 

Let op! Paddo kweeksets en of magic truffels kunnen niet geretourneerd worden vanwege de vers garantie.