Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Pine pollen powder kopen poeder testosterone booster

Pine pollen poeder

Seberian ginseng

Seberian ginseng

Shilajit poeder

€ 29,42 € 26,99
 • Shilajit poeder is een natuurlijk voedingssupplement afkomstig uit de bergen.
 • Het bevat 85 mineralen, triterpenen en humus- en fulvinezuur.
 • Het verhoogt energie, verbetert mentale helderheid en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Het bevat essentiële mineralen en waardevolle vitaminen.
 • Het is hoogwaardig en getest op zware metalen.
 • Het helpt bij seksuele gezondheid, vitaliteit en gezondheid.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2900
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Shilajit: Een Natuurlijk Geschenk uit de bergen

Ontdek de magie van Shilajit, een bijzondere substantie die rechtstreeks uit de bergen komt. Deze plakkerige stof is te vinden in de rotsen van de Himalaya, Karakoram en andere majestueuze bergketens over de hele wereld. Al eeuwenlang wordt deze unieke stof gewonnen uit de langdurige afbraak van planten en wordt het beschouwd als een waardevolle bron van voedingsstoffen.

Wat maakt Shilajit zo buitengewoon? Het is de rijke samenstelling van maar liefst 85 mineralen in ionische vorm, gecombineerd met triterpenen, humus- en fulvinezuur. Deze combinatie maakt het een waardevol supplement dat een positieve invloed kan hebben op je algehele gezondheid en welzijn.

Volgens de eeuwenoude Ayurvedische geneeskunde is Shilajit een effectief en veilig supplement dat bekend staat om zijn potentieel om je energieniveau te verhogen, je mentale helderheid te verbeteren en je immuunsysteem te ondersteunen. Hoewel wetenschappelijke studies specifieke effecten op het menselijk lichaam nog niet hebben bewezen, zijn er talloze verhalen van mensen die de voordelen van Shilajit hebben ervaren.

Het gebruik van dit natuurlijke geschenk uit de bergen kan een waardevolle aanvulling zijn op je gezonde levensstijl. Waarom zou je Shilajit niet zelf proberen en ontdekken welk potentieel het voor jou heeft? Laat de bergen hun genade op jou uitstralen en ervaar de kracht van de natuur in zijn puurste vorm!

 

Shilajit: Een bron van vitaliteit en energie!

 • Shilajit bevat meer dan 85 mineralen en sporenelementen, waaronder essentiële mineralen zoals magnesium, calcium, fosfor en ijzer.
 • Shilajit is rijk aan waardevolle vitaminen zoals A, E, B1, B2, B3, B6, B12 en C.
 • Shilajit heeft een lange geschiedenis van gebruik in de Ayurveda en Centraal-Aziatische volksgeneeskunde.
 • Onze Shilajit is van hoogwaardige kwaliteit en wordt gewonnen in het ongerepte Altai-gebergte.
 • Onze Shilajit wordt getest op zware metalen in Nederland, dus je kunt er zeker van zijn dat het veilig is.
 • Shilajit poeder wordt handig verpakt in een papieren kraft zak voor bescherming en behoud.
 • Dankzij het fulvinezuur in Shilajit kunnen je cellen mineralen en voedingsstoffen beter opnemen.
 • Het gebruik van Shilajit kan een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine voor vitaliteit en gezondheid.
 • Shilajit is een natuurlijk afrodisiacum. Het kan helpen bij het verbeteren van de seksuele gezondheid en het verhogen van het libido. Door de balancerende werking op hormonen kan Shilajit zowel mannen als vrouwen helpen om hun seksuele gezondheid te verbeteren.

 

Het gebruik van Shilajit kan dus een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse routine voor vitaliteit en gezondheid. Bovendien kan Shilajit ook helpen bij het verbeteren van de seksuele gezondheid en het verhogen van het libido.

 

Veelgestelde vragen over Shilajit

Hieronder volgt een lijst met veelgestelde vragen over Shilajit:

Wat is Shilajit?

Shilajit is een natuurlijk mineraal rijk plantaardig materiaal dat afkomstig is van rotsachtige gebieden in de Himalaya en andere bergketens in Azië. Het wordt ook wel bekend als "de veroveraar van bergen" genoemd vanwege zijn krachtige eigenschappen.

Hoe wordt Shilajit gewonnen?

Shilajit wordt gevormd door de decompositie van plantenmateriaal in de bergen gedurende duizenden jaren. Het wordt gewonnen uit rotsspleten en wordt vervolgens gezuiverd en verwerkt tot een bruikbare vorm voor consumptie.

Wat zijn de voordelen van het innemen van Shilajit?

Shilajit wordt traditioneel gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege de vele voordelen die het kan bieden. Enkele van deze voordelen zijn onder andere: het ondersteunen van het immuunsysteem, het verhogen van de energieniveaus, het verbeteren van de stemming en het bevorderen van het algemene welzijn.

Hoe moet Shilajit worden ingenomen?

Shilajit kan in verschillende vormen worden ingenomen, zoals poeder, capsule of als onderdeel van een supplement. De aanbevolen dosering kan variëren, het is daarom raadzaam om de instructies op het productetiket te volgen of advies in te winnen bij een gekwalificeerde gezondheidsprofessional.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan het gebruik van Shilajit?

Over het algemeen wordt Shilajit als veilig beschouwd wanneer het op de juiste manier wordt ingenomen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat iedereen verschillend is en dat individuele reacties kunnen variëren. Het is raadzaam om voor gebruik altijd een arts te raadplegen, vooral als je zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een bestaande medische aandoening hebt.

 

Meer informatie
Zoho Product Id674999000000627027