Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels Hollandia

Magic truffels Hollandia

Magic truffels mexicana

€ 20,56 € 16,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Magic truffels mexicana

Magic truffels Mexicana


Mexicana Magic Truffels zijn een geweldige instap voor beginners in de wereld van psychedelische truffels.


Mexicana magische truffels staan ook bekend als Psilocybe mexicana en zijn inheems in Mexico, waar ze in het wild groeien op met zwammen verrijkte grond. Tegenwoordig zijn ze over heel Europa en Noord-Amerika verspreid vanwege hun populariteit.


De Psilocybe mexicana truffels zijn de lichtste van alle truffels. Deze psilocybe Mexicana truffels lijken op de Atlantis truffels, maar zijn lichter.Dit maakt het uiterst geschikt voor de beginnende gebruiker.Duur


Een trip is zeer persoonlijk en verwachtingen, metabolisme en eerder gebruik kunnen een trip sterk beïnvloeden. De effecten treden meestal op binnen 30 minuten na gebruik, afhankelijk van je laatste maaltijd en dosis. Na aanvang zal je trip geleidelijk afnemen over een periode van ongeveer 4 tot 6 uur.


Effecten


De effecten van deze truffels zijn zeer vergelijkbaar met de rest van onze producten, maar ze zijn lichter en zachter. Als je op zoek bent naar een meer ontspannen en euforische trip, dan is dit de juiste keuze voor jou.


Je zult een lichtheid in je lichaam en geest voelen wanneer je Psilocybe Mexicana Truffels gebruikt. Dit maakt ze ideaal voor beginners die voor het eerst psychedelische truffels willen proberen. Je zult je gelukkig en tevreden voelen met jezelf en met het leven in het algemeen na het eten van deze truffels. De visuele effecten omvatten felle kleuren die op hoge snelheid bewegen en alles eruit laten zien alsof het gemaakt is van vloeistof of kwallen tentakels!


Misschien vind je het ook leuk om tv te kijken of naar muziek te luisteren terwijl je deze truffels neemt, want ze hebben de neiging om alles er heel mooi uit te laten zien!Houdbaarheid


Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend zijn de truffels echter slechts enkele dagen houdbaar.
Gebruik


Truffels werken het beste op een lege maag, ongeveer 2-3 uur na je laatste maaltijd. Neem een halve dosis om je reactie te testen, kauw heel goed, truffels hebben een bittere aardse smaak, drink het met water of thee zonder suiker. Na ongeveer een half uur begin je het effect van psilocybine te voelen.

Als er na 30 minuten na inname van een volledige dosis geen effecten zijn, wacht dan nog een uur voordat u meer inneemt.


Drink alleen water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.
Waarschuwing gebruik


  • Vergeet niet dat truffels geen partydrugs zijn. Het zijn krachtige substanties die bepaalde oude culturen koesterden vanwege hun vermogen om de menselijke geest te openen en ons bewustzijn te verruimen.


  • Paddo truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.


  • Meng deze truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol. 


  • Rijd nooit tijdens het trippen 


  • en houd altijd een tripsitter bij je als je experimenteert met truffels.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magic truffels mexicana