Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
HHC olie 30% oil fles met box

HHC olie 30%

HHC destillaat destillate hexahydrocannabidiol

HHC Destillate - Destillaat

HHC dabs live resin

As low as € 22,98 € 18,99

Ontdek de revolutionaire HHC Dabs Live Resin! Deze innovatieve concentratie van HHC , afkomstig van hennep, biedt een compleet nieuwe damp ervaring. Het heeft vergelijkbare effecten als Delta-9 en gebruikers zijn enthousiast over de aangename en heldere high die ze ervaren.

 • Aangename en heldere high
 • Vergelijkbare effecten als Delta-9
 • Sensationele ervaring
 • Ontspanning en rustgevend
 • Verlichting van stress en spanning
 • Verbetert de stemming
 • Verbeterde concentratie en focus
 • Verlichting van pijn en ongemak
 • Bevordert de slaap en het slaappatroon
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2203
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Ontdek de revolutionaire HHC Dabs live resin 

Dit innovatieve product is nu beschikbaar en biedt geheel nieuwe mogelijkheden. HHC Hexahydrocannabinol , een geavanceerde verbinding afkomstig van hennep, heeft vergelijkbare effecten als Delta-9. Gebruikers zijn enthousiast over de aangename en heldere high die ze ervaren. Wil je zelf de voordelen van HHC ontdekken? Lees dan verder!

Hoe gebruik je de HHC in een dab rig? 

 1. Het is eenvoudig! Plaats simpelweg een kleine hoeveelheid van het HHC concentraat op het speciaal ontworpen metalen stokje dat bij je dab rig wordt geleverd. Zorg ervoor dat het HHC concentraat goed op het puntje van het stokje blijft.
 2. Vervolgens moet je het glazen bakje aan de zijkant van de dab rig verhitten met behulp van een gasbrander. Deze stap zorgt ervoor dat het bakje de juiste temperatuur bereikt, klaar om het HHC concentraat te verwelkomen.
 3. Nu komt het spannende gedeelte! Plaats het metalen stokje met het HHC concentraat in het verwarmde glazen bakje. Dankzij de directe warmte zal het HHC concentraat meteen smelten, klaar om gebruikt te worden.
 4. Terwijl het concentraat smelt, inhaleer je langzaam en neem je een trek van de dab rig. Je zult al snel de geweldige effecten van het HHC concentraat ervaren.

Geniet van het effect en laat je verrassen door de sensationele ervaring die HHC te bieden heeft! Ben je klaar om deze nieuwe generatie concentraat te ontdekken? Probeer het nu!

 

Wat zijn de effecten van HHC Hexahydrocannabinol ?


Ontdek de magie van HHC (Hexahydrocannabinol) en ervaar een geheel nieuwe dimensie van welzijn. Deze bijzondere verbinding uit de cannabisplant brengt geluk, kalmte en een sociaal tintje met zich mee, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in een wereld van positieve energie.

Meer informatie
Zoho Product Id674999000000628046