Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
HHC olie 30% oil fles met box

HHC olie 30%

HHC Destillate - Destillaat

HHC Destillate - Destillaat

HHC dabs live resin

As low as € 22,98 € 18,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
2203

Ontdek de revolutionaire HHC Dabs live resin 

Dit innovatieve product is nu beschikbaar en biedt geheel nieuwe mogelijkheden. HHC Hexahydrocannabinol , een geavanceerde verbinding afkomstig van hennep, heeft vergelijkbare effecten als Delta-9. Gebruikers zijn enthousiast over de aangename en heldere high die ze ervaren. Wil je zelf de voordelen van HHC ontdekken? Lees dan verder!

Hoe gebruik je de HHC in een dab rig? 

  1. Het is eenvoudig! Plaats simpelweg een kleine hoeveelheid van het HHC concentraat op het speciaal ontworpen metalen stokje dat bij je dab rig wordt geleverd. Zorg ervoor dat het HHC concentraat goed op het puntje van het stokje blijft.
  2. Vervolgens moet je het glazen bakje aan de zijkant van de dab rig verhitten met behulp van een gasbrander. Deze stap zorgt ervoor dat het bakje de juiste temperatuur bereikt, klaar om het HHC concentraat te verwelkomen.
  3. Nu komt het spannende gedeelte! Plaats het metalen stokje met het HHC concentraat in het verwarmde glazen bakje. Dankzij de directe warmte zal het HHC concentraat meteen smelten, klaar om gebruikt te worden.
  4. Terwijl het concentraat smelt, inhaleer je langzaam en neem je een trek van de dab rig. Je zult al snel de geweldige effecten van het HHC concentraat ervaren.

Geniet van het effect en laat je verrassen door de sensationele ervaring die HHC te bieden heeft! Ben je klaar om deze nieuwe generatie concentraat te ontdekken? Probeer het nu!

 

Wat zijn de effecten van HHC Hexahydrocannabinol ?


Ontdek de magie van HHC (Hexahydrocannabinol) en ervaar een geheel nieuwe dimensie van welzijn. Deze bijzondere verbinding uit de cannabisplant brengt geluk, kalmte en een sociaal tintje met zich mee, waardoor je jezelf kunt onderdompelen in een wereld van positieve energie.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HHC dabs live resin