Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Coriolus versicolor extract capsules turkey tail elfenbankje tramestes

Turkey tail extract capsules

Lions mane|Pruikzwam extract capsules

€ 15,79 € 14,49
 • Lion's mane paddenstoelen extract 1:12 
 • Acerola extract
 • 100% Vegan & vrij allergenen
 • Alleen de hoogste kwaliteit 
 • Makkelijke inname door capsule
 • 60 Capsules per verpakking

De Lion's Mane paddenstoel, ook wel bekend als Hericium erinaceus of pruikzwam, is een unieke en bijzondere paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2569
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Ontdek de kracht van Lion’s mane extract

Lion's mane extract , ook wel bekend als Hericium Erinaceus of pruikzwam , is een natuurlijk supplement dat de laatste tijd steeds populairder wordt. Dit extract wordt gewonnen uit de Lion's Mane-paddenstoel, een soort paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde van Oost-Azië. Maar wat maakt dit extract zo krachtig? Lees verder en ontdek de vele voordelen die Lion's mane extract kan bieden.

 

Lion’s mane werking

Lion's Mane, ook wel bekend als Pruikzwam, is een opmerkelijke paddenstoel die al eeuwenlang gewaardeerd wordt vanwege zijn vermeende voordelen voor de gezondheid. 

Hoewel het belangrijk is op te merken dat medische claims niet ondersteund worden, willen we graag enkele potentiële voordelen van Lion's Mane met je delen. Let op, deze informatie is gebaseerd op volksonderzoek en anekdotische ervaringen, en er is meer wetenschappelijk onderzoek nodig om deze claims te bevestigen.

 1. Ondersteuning van de hersenfunctie

Er wordt gezegd dat Lion's Mane mogelijke voordelen kan hebben op het gebied van cognitie en geheugen. Sommige onderzoeken suggereren dat deze paddenstoel de hersenen gezondheid kan ondersteunen en mentale scherpte kan bevorderen.

 1. Verbetering van de stemming

Hoewel nog niet voldoende onderzocht, beweren sommige mensen dat Lion's Mane kan helpen bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van stress. Dit zou kunnen bijdragen aan een beter algehele en mentale welzijn.

 1. Ondersteuning van het immuunsysteem

Lion's Mane kan mogelijk bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem. Hoewel er nog geen concreet bewijs is om deze claim te ondersteunen, wordt er al eeuwenlang gebruik van gemaakt in traditionele Aziatische geneeskunde.

 1. Mogelijke neurobeschermende eigenschappen

Er zijn aanwijzingen dat Lion's Mane bepaalde stoffen bevat die een rol kunnen spelen bij de bescherming van de gezondheid van de zenuwcellen. Dit zou het potentieel van deze paddenstoel kunnen benadrukken als het gaat om het ondersteunen van een gezond functionerend zenuwstelsel.

Hoewel de bovengenoemde voordelen veelbelovend lijken, is het belangrijk om te onthouden dat meer onderzoek nodig is om hun effectiviteit en veiligheid te bevestigen. Lion's Mane Ervaringen : Persoonlijke Verhalen van Gebruikers

Lion's Mane is een veelbelovend supplement dat momenteel veel aandacht krijgt van de gezondheidsgemeenschap. Dit supplement, gemaakt van de Lion's Mane-paddenstoel, wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt vaak gepromoot om cognitieve functies te verbeteren en zelfs zenuwbeschadiging te kunnen genezen. Veel mensen vragen zich echter af of Lion's Mane echt werkt. 

Hier zijn enkele ervaringen van gebruikers om je te helpen beslissen of Lion's Mane de moeite waard is.

Susan's Lion's Mane ervaring

Susan is al jaren bezig met het vinden van een oplossing voor haar angst- en stemmingsstoornissen. Ze was al een tijdje op zoek naar natuurlijke oplossingen toen ze hoorde over Lion's Mane. Zonder te weten wat ze moest verwachten, begon ze dit supplement regelmatig te nemen. In minder dan een week merkte ze veranderingen op. Haar angstgevoelens verminderen, en ze voelde zich meer op haar gemak in sociale situaties. Volgens haar heeft Lion's Mane haar geholpen om zich meer ontspannen en geaard te voelen.

 

Tom's Lion's Mane ervaring

Tom, een student, heeft zich altijd zorgen gemaakt over zijn cognitieve functies en mentale energie. Hij heeft veel gelezen over nootropics en besloot om Lion's Mane te proberen in combinatie met het microdoseren van psilocybine. Hij nam het supplement gedurende vier weken, en na die periode merkte hij een significante verbetering in zijn concentratie- en leervermogen. Tom vond het ook gemakkelijker om informatie op te slaan en zich te herinneren. Hij schrijft Lion's Mane toe aan zijn verhoogde focus en mentale helderheid.

 

Maria's Lion's Mane ervaring

Maria, een vrouw van middelbare leeftijd, heeft last van zenuwpijn als gevolg van een auto-ongeluk. Ze heeft verschillende medicijnen geprobeerd, maar niets heeft echt geholpen. Toen ze over Lion's Mane hoorde, besloot ze het te proberen. Tijdens de eerste maand merkte ze geen effect, maar daarna nam haar pijn geleidelijk af. Maria is blij met het effect van Lion's Mane op haar zenuwpijn en zegt dat ze dankzij dit supplement nu eindelijk de controle over haar leven terug heeft.

 

Verschillen tussen Lion’s mane poeder en extract?

Er zijn twee populaire vormen waarin Lion's Mane wordt verkocht - poeder en extract. Hoewel ze beide afkomstig zijn van dezelfde paddenstoel, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

 1. Bereidingsproces:

Poeder: Lion's Mane poeder wordt meestal gemaakt door gedroogde Lion's Mane paddenstoelen fijn te malen tot een poedervorm. Dit proces behoudt de natuurlijke samenstelling en voedingsstoffen van de paddenstoel.

Extract: Het extract van Lion's Mane wordt gemaakt door de gedroogde paddenstoel te extraheren met behulp van water of alcohol. Dit proces concentreert de bioactieve verbindingen en verwijdert onnodige vezels en andere ongewenste componenten.

 1. Opname en biologische beschikbaarheid:

Poeder: Lion's Mane poeder wordt over het algemeen lager geabsorbeerd en heeft een lagere biologische beschikbaarheid in vergelijking met het extract. Het kan langer duren voordat de effecten merkbaar zijn.

Extract: Het extract heeft een hogere opname en biologische beschikbaarheid. Het kan sneller in de bloedbaan terechtkomen en de effecten kunnen sneller voelbaar zijn.

 1. Concentratie van bioactieve verbindingen:

Poeder: Lion's Mane poeder bevat de natuurlijke ratio van bioactieve verbindingen die van nature in de paddenstoel voorkomen. De concentraties van deze verbindingen kunnen variëren afhankelijk van de bron en het productieproces.

Extract: Het extract van Lion's Mane is geconcentreerder en bevat vaak hogere niveaus van de bioactieve verbindingen, zoals hericenonen en erinacines. Dit kan leiden tot een potentere werking.

 1. Gemak van gebruik:

Poeder: Lion's Mane poeder kan worden gebruikt als toevoeging aan voedsel en dranken, zoals smoothies, koffie of soep. Het vereist echter wel extra inspanning om het poeder te meten en te mengen.

Extract: Het extract wordt meestal verkocht in de vorm van capsules of vloeibare tincturen. Dit maakt het eenvoudiger in gebruik, omdat de dosering al is vastgesteld en er geen extra moeite nodig is voor het mengen.

Het kiezen tussen Lion's Mane poeder en extract hangt af van persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het poeder kan geschikt zijn voor mensen die de natuurlijke staat van de paddenstoel willen behouden, terwijl het extract kan worden gekozen voor degenen die op zoek zijn naar een geconcentreerde en potentere vorm van Lion's Mane. 

Lion’s mane extract capsules - Hoe te gebruiken?

Lion's mane extract capsules zijn een geweldige manier om te profiteren van de vele voordelen van de lion's mane paddenstoel. Deze capsules bevatten een geconcentreerd extract van de lion's mane paddenstoel, wat bekend staat om zijn neuroprotectieve en cognitieve voordelen.

Om lion's mane extract capsules effectief te gebruiken, volg je deze eenvoudige stappen:

Dosering: Raadpleeg altijd het etiket op de verpakking voor de aanbevolen dosering. Over het algemeen wordt aanbevolen om 1-2 capsules per dag in te nemen / 1-2 keer daags.

Tijdstip van inname: Het is het beste om de capsules in te nemen met voedsel. Dit kan helpen om de opname te verbeteren en eventuele maagklachten te voorkomen. Neem de capsules bij voorkeur op een vast tijdstip in, zodat je het niet vergeet.

Duur van gebruik: Lion's mane extract capsules kunnen veilig worden ingenomen op de lange termijn. Het duurt echter meestal enige tijd voordat je de volledige voordelen begint te merken. Geef het minstens 4-6 weken de tijd voordat je besluit of het voor jou werkt.

Meer informatie
Zoho Product Id674999000000623029