Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Atlantis

€ 20,56 € 16,99
 • Milder effect geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers
 • Rustige en vredige ervaring
 • Verhoogt creativiteit en denkvermogen
 • Versterkt sociale interactie en helpt diepere banden te creëren
 • Vers verpakt voor langere houdbaarheid
 • Makkelijk te gebruiken op een lege maag met water of thee
 • Ervaren van een betoverende reis naar je innerlijke wereld

Probeer nu Atlantis Magic Truffels en ervaar een milde en betoverende reis naar je innerlijke wereld!

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2014419
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Verken je innerlijke wereld met Atlantis Magic Truffels

Geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers

De Atlantis Magic Truffels zijn perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Deze truffels bieden een mild effect, waardoor ze ideaal zijn voor degenen die nieuw zijn in de wereld van magische truffels en ook voor degenen die al wat meer ervaring hebben.

Ontdek een rustige en vredige ervaring

Met Atlantis Magic Truffels kun je genieten van een rustige en vredige ervaring. De truffels hebben een kalmerend effect en nemen je mee op een innerlijke reis vol ontspanning en harmonie.

Verhoog je creativiteit en denkvermogen

Eén van de voordelen van Atlantis Magic Truffels is dat ze je creativiteit en denkvermogen kunnen versterken. Veel gebruikers ervaren een toename in hun vermogen om buiten de normale denkkaders te treden en nieuwe ideeën te genereren.

Versterk sociale interactie en creëer diepere banden

Atlantis Magic Truffels kunnen ook helpen om sociale interactie te versterken en diepere banden te creëren. Veel gebruikers melden dat ze zich meer verbonden voelen met anderen en dat gesprekken intenser en betekenisvoller worden tijdens het gebruik van deze truffels.

 

Verken je innerlijke wereld met een betoverende reis

Stap in je innerlijke wereld en ontdek een betoverende reis met Atlantis Magic Truffels. Ervaar een diepgaand gevoel van zelfbewustzijn en open je geest voor nieuwe inzichten en ervaringen.

Koop nu Atlantis Magic Truffels en ontdek je innerlijke wereld!

 

Vers verpakt voor langere houdbaarheid

Onze Atlantis Magic Truffels worden vers verpakt om de kwaliteit en houdbaarheid te garanderen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je de best mogelijke ervaring hebt wanneer je deze truffels gebruikt.

Makkelijk te gebruiken op een lege maag met water of thee

Het gebruik van Atlantis Magic Truffels is eenvoudig. Neem ze op een lege maag in met water of thee voor de beste resultaten. Volg de bijgevoegde instructies zorgvuldig op voor een veilige en effectieve ervaring.

 

 

Houdbaarheid

Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend zijn de truffels echter slechts enkele dagen houdbaar.

Gebruik

Truffels werken het beste op een lege maag, ongeveer 2-3 uur na je laatste maaltijd. Neem een halve dosis om je reactie te testen, kauw heel goed, truffels hebben een bittere aardse smaak, drink het met water of thee zonder suiker. Na ongeveer een half uur begin je het effect van psilocybine te voelen.

Als er na 30 minuten na inname van een volledige dosis geen effecten zijn, wacht dan nog een uur voordat u meer inneemt.

Drink alleen water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.

Waarschuwing gebruik

 • Vergeet niet dat truffels geen partydrugs zijn. Het zijn krachtige substanties die bepaalde oude culturen koesterden vanwege hun vermogen om de menselijke geest te openen en ons bewustzijn te verruimen
 • Paddo truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.
 • Meng deze truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol. 
 • Rijd nooit tijdens het trippen 
 • en houd altijd een tripsitter bij je als je experimenteert met truffels.
Meer informatie
Zoho Product Id674999000000620040