Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels Atlantis

Magic truffels Atlantis

Magic truffels High hawaiians

Magic truffels High hawaiians

Magic truffels Dragons dynamite

€ 22,98 € 18,99
  • Sterke en intense ervaring
  • Verhoogde visuele waarneming
  • Diepe connectie met de natuur en het universum
  • Langere tripduur voor een intensere reis
  • Vers verpakt en klaar om te worden verzonden

Ontdek de krachtige Dragons Dynamite Magic Truffels!

Waag je aan deze buitengewone truffels en laat je verbeelding de vrije loop! Bestel nu en begin aan een onvergetelijke avontuur.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2014421
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Magic Truffels Dragons Dynamite

Intense visuele ervaringen en diep spiritueel denken

Wil je intense visuele ervaringen en diep spiritueel denken ervaren? Dan zijn de Dragon Dynamite Magic Truffels perfect voor jou. Deze unieke variant van Magic Truffels staat bekend om zijn sterke effecten en wordt aanbevolen voor ervaren gebruikers.

Sterke, maar beheersbare high

Deze Dragon's Dynamite Magic Truffels zijn zorgvuldig gekweekt om jou een sterke, maar beheersbare high en visuele ervaring te bieden. Ontdek de unieke sensaties en hallucinaties die je een intens gevoel van eenheid met het universum geven.

Effecten en duur

De effecten van de Dragon Dynamite Magic Truffels kunnen tussen de 30 minuten en 1 uur duren om in te treden. Je zult intense visuele ervaringen en hallucinaties ervaren, evenals diep en diepzinnig denken. Je zintuigen zullen scherper zijn en je creatieve denken komt volledig tot zijn recht. Geniet van het gevoel van één zijn met de natuur.

Ervaar diepgaande spiritualiteit met Dragon Dynamite Magic Truffels - Bestel nu!

Bewaaradvies en houdbaarheid

Bewaar de Dragon Dynamite Magic Truffels in de koelkast. Zorg ervoor dat je de truffels goed bewaart om de optimale potentie te behouden.

Gebruiksinstructies en voorzorgsmaatregelen

Om de beste ervaring met de Dragon Dynamite Magic Truffels te hebben, neem je ze in op een lege maag, ongeveer 2-3 uur na je laatste maaltijd. Kauw de truffels goed, ze hebben een bittere aardse smaak. Drink het met water of thee zonder suiker. Na ongeveer een half uur zul je het effect van psilocybine beginnen te voelen.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen:

  • Truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.
  • Meng de truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol.
  • Rijd nooit tijdens het trippen en zorg altijd voor een tripsitter als je experimenteert met truffels.

Ontdek de magische wereld van de Dragon Dynamite Magic Truffels en geniet van de intense ervaringen die ze te bieden hebben. Bestel nu en bereid je voor op een unieke reis naar diepe spirituele inzichten.

 

Drink water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Aangeraden wordt om truffels in een rustige en vertrouwde omgeving te gebruiken.

 

Meer informatie
Zoho Product Id674999000000620045