Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels mexicana

Magic truffels mexicana

Magic truffels High hawaiians

€ 24,19 € 19,99
  • Verhoogde visuele waarneming
  • Krachtigste soort op de markt
  • Zeer intense ervaring
  • Lange tripduur voor een magische reis

Ervaar een magische reis met onze verse en hoogwaardige Magic Truffels High Hawaiians. Deze speciale variant van Magic Truffels wordt al meer dan 25 jaar gekweekt en staat bekend om zijn exceptionele kwaliteit.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
2014362
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Magic Truffels High Hawaiians - Een Mystieke Ervaring

Ontdek de Kracht van de High Hawaiians Truffels

Ben je klaar om een mystieke reis te maken? Ontdek de kracht van de High Hawaiians truffels! Deze unieke truffels uit de Hawaiiaanse eilanden brengen je naar een geheel nieuwe dimensie van bewustzijn. Bereid je voor op een avontuur vol visionaire ervaringen en diepgaande inzichten.

De Kenmerken van de High Hawaiians Truffels

De High Hawaiians truffels zijn van de hoogste kwaliteit en bereiken een magische potentie. Met een unieke combinatie van Psilocybe Tampanensis en Psilocybe Mexicana bieden deze truffels een intensere en diepgaandere trip in vergelijking met andere soorten. Elk gram van deze truffels is doordrenkt met krachtige psychedelische verbindingen die je zintuigen zullen prikkelen.

Ervaar de Wonderbaarlijke Effecten

Stap het onbekende binnen en ervaar de wonderbaarlijke effecten die de High Hawaiians truffels te bieden hebben. Laat je geest wegvoeren op een betoverende reis door onbekende werelden. Verwacht visuele hallucinaties, verhoogde perceptie en een gevoel van diepe verbondenheid met het universum. Deze truffels kunnen je creativiteit stimuleren en spirituele inzichten brengen.

Hoe te Gebruiken

Het gebruik van de High Hawaiians truffels is eenvoudig. Neem ze in op een lege maag voor het beste resultaat, bij voorkeur in een rustige en vertrouwde omgeving. Het effect kan tot 6 uur aanhouden, dus zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt voor een volledige ervaring. Het is essentieel om verantwoordelijk om te gaan met deze krachtige truffels en ze alleen te gebruiken als je je geestelijk en emotioneel stabiel voelt.

Waarschuwing

  • Alleen geschikt voor ervaren psychonauten: High Hawaiians truffels hebben sterke hallucinogene eigenschappen en zijn niet geschikt voor beginners. Ervaring met psychedelica is essentieel om de trip veilig en verantwoordelijk te kunnen ervaren.
  • Niet geschikt tijdens zwangerschap: Zwangere vrouwen wordt sterk afgeraden om High Hawaiians truffels te gebruiken, omdat de effecten van psychedelica op de ongeboren baby onbekend zijn.
  • Vermijd bij psychische aandoeningen: Mensen die lijden aan psychische aandoeningen, zoals angststoornissen, depressie of schizofrenie, wordt aangeraden om High Hawaiians truffels te vermijden. Psychedelica kunnen deze aandoeningen verergeren.
  • Niet combineren met andere medicatie: Het is belangrijk om geen andere medicatie te gebruiken in combinatie met High Hawaiians truffels, omdat dit ongewenste interacties kan veroorzaken. 

Houdbaarheid

Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je enkele weken bewaren. 

Drink water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik bij voorkeur truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.

 

Meer informatie
Zoho Product Id674999000000622025