Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Hollandia

Magic truffels Hollandia

Magic truffels High hawaiians

€ 24,19 € 19,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Magic truffels High hawaiians

Magic truffels High Hawaiians 


Magic Truffels worden ook wel psilocybine sclerotia genoemd. Ze zijn van het type Psilocybe Pajateros. In deze truffels vind je de werkzame stof Psilocybine.


High Hawaiian Magic Truffels zijn een zeer speciale soort Magic Truffels, die al meer dan 25 jaar op Hawaï worden gekweekt en een reputatie hebben opgebouwd vanwege hun hoge kwaliteit.


Het zijn zeer stabiele soorten die goed groeien onder tropische omstandigheden, maar ook in een gematigder klimaat hun typische effecten produceren.


Je vindt je 15 gram verse en vacuüm verpakte High Hawaiians Truffels in één verpakking.


Duur


Deze truffel heeft de reputatie een van de meest krachtige soort te zijn, met een high die tot 8 uur kan duren.

De effecten beginnen ongeveer 15 minuten na inname en duren tussen de 6 en 8 uur, afhankelijk van het gewicht van de gebruiker, de ingenomen hoeveelheid en omgevingsfactoren zoals temperatuur en geluidsniveau.


Effecten


Met deze High Hawaiian variëteit van magic truffels zul je hoogstwaarschijnlijk hallucinaties ervaren, als je genoeg durft te nemen! Maar zelfs kleinere doses sturen golven door je lichaam als het effect begint.


Je zintuigen zijn scherper (je ogen kunnen zelfs overdreven scherp zijn), creatief denken komt volledig tot zijn recht en er kan een gevoel van één zijn met de natuur ontstaan.


Deze effecten verschillen sterk van persoon tot persoon en kunnen niet worden vergeleken of voorspeld, omdat ze afhangen van vele persoonlijke voorwaarden en omgevingsfactoren. Deze magische truffels zijn geschikt voor ervaren gebruikers.Houdbaarheid


Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend zijn de truffels echter slechts enkele dagen houdbaar.


Gebruik


Dit zijn niet zomaar truffels, ze behoren tot de sterkste en meest krachtige die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn. Dus wees voorzichtig bij het consumeren ervan!


Truffels werken het beste op een lege maag, ongeveer 2-3 uur na je laatste maaltijd. Neem een halve dosis om je reactie te testen, kauw heel goed, truffels hebben een bittere aardse smaak, drink het met water of thee zonder suiker. Na ongeveer een half uur begin je het effect van psilocybine te voelen. Als er na 30 minuten na inname van een volledige dosis geen effecten zijn, wacht dan nog een uur voordat u meer inneemt.


Drink alleen water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.


High Hawaiians staan bekend om hun extreme potentie en psychedelische effecten, dus we raden aan ze met voorzichtigheid te gebruiken. Deze krachtige truffels scoren een 5 op onze schaal en slechts 10 gram is genoeg om je een andere wereld te laten zien.


Vanaf 15 gram hebben we het over gemiddelde tot sterke effecten (opnieuw, afhankelijk van vele factoren)


Waarschuwing gebruik


  • Vergeet niet dat truffels geen partydrugs zijn. Het zijn krachtige substanties die bepaalde oude culturen koesterden vanwege hun vermogen om de menselijke geest te openen en ons bewustzijn te verruimen.


  • Paddo truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.


  • Meng deze truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol. 


  • Rijd nooit tijdens het trippen 


  • en houd altijd een tripsitter bij je als je experimenteert met truffels.Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magic truffels High hawaiians