Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Magic truffels Atlantis

Magic truffels Atlantis

Magic truffels High hawaiians

Magic truffels High hawaiians

Magic truffels Dragons dynamite

€ 22,98 € 18,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Dragons dynamite


Magic Truffels worden ook wel psilocybine sclerotia genoemd. Ze zijn van het type Psilocybe Pajateros. In deze truffels vind je de werkzame stof Psilocybine.


Deze unieke Dragon Dynamite Magic Truffels staan bekend om het geven van intense visuele ervaringen en hallucinaties, diep en spiritueel denken en een intens gevoel van eenheid met het universum. Als je ervaring hebt met trippen, dan moet je deze sterkere truffels proberen.


Deze Dragon's Dynamite Magic Truffels variëteit is vakkundig gekweekt om u een sterke, maar beheersbare hoge en visuele ervaring te bieden.


Je vindt je 15 gram verse en vacuüm verpakte Dragon's Dynamite Truffels in één verpakking.


Duur


Een trip is zeer persoonlijk en verwachtingen, metabolisme en eerder gebruik kunnen een trip sterk beïnvloeden. De effecten treden meestal op binnen 30 minuten na gebruik, afhankelijk van je laatste maaltijd en dosis. Na aanvang zal je trip geleidelijk afnemen over een periode van ongeveer 4 tot 6 uur.


Effecten


De effecten van deze Magic Truffels kunnen tussen de 30 minuten en 1 uur duren om aan te slaan, en worden al snel gekenmerkt door intense visuele ervaringen en hallucinaties, diep en diepzinnig denken en een sterk gevoel van eenheid met je vrienden en omgeving. Geschikt voor ervaren gebruikers.


Je zintuigen zijn scherper (je ogen kunnen zelfs overdreven scherp zijn), creatief denken komt volledig tot zijn recht en er kan een gevoel van één zijn met de natuur ontstaan.


Deze effecten verschillen sterk van persoon tot persoon en kunnen niet worden vergeleken of voorspeld, omdat ze afhangen van vele persoonlijke voorwaarden en omgevingsfactoren. Deze magische truffels zijn geschikt voor ervaren gebruikers.Houdbaarheid


Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend zijn de truffels echter slechts enkele dagen houdbaar.


Gebruik

Truffels werken het beste op een lege maag, ongeveer 2-3 uur na je laatste maaltijd. Neem een halve dosis om je reactie te testen, kauw heel goed, truffels hebben een bittere aardse smaak, drink het met water of thee zonder suiker. Na ongeveer een half uur begin je het effect van psilocybine te voelen.

Als er na 30 minuten na inname van een volledige dosis geen effecten zijn, wacht dan nog een uur voordat u meer inneemt.


Drink alleen water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.
Waarschuwing gebruik


  • Vergeet niet dat truffels geen partydrugs zijn. Het zijn krachtige substanties die bepaalde oude culturen koesterden vanwege hun vermogen om de menselijke geest te openen en ons bewustzijn te verruimen.


  • Paddo truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.


  • Meng deze truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol. 


  • Rijd nooit tijdens het trippen 


  • en houd altijd een tripsitter bij je als je experimenteert met truffels.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magic truffels Dragons dynamite