Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.

Veelgestelde vragen over voedingssupplementen:

Zijn voedingssupplementen veilig om te gebruiken?
Voedingssupplementen zijn over het algemeen veilig om te gebruiken, maar het is belangrijk om te onthouden dat ze niet zijn gereguleerd door de overheid op dezelfde manier als geneesmiddelen. Het is daarom belangrijk om altijd de aanbevolen dosering te volgen.
Moet ik mijn arts raadplegen voordat ik voedingssupplementen gebruik?
Als je ziek bent of medicijnen gebruikt, is het altijd een goed idee om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken. Sommige voedingssupplementen kunnen namelijk een wisselwerking hebben met medicijnen.
Kunnen voedingssupplementen bijwerkingen hebben?
Ja, sommige voedingssupplementen kunnen bijwerkingen hebben, vooral als ze in te grote hoeveelheden worden ingenomen. Het is daarom belangrijk om altijd de aanbevolen dosering te volgen en eventuele bijwerkingen te melden aan je arts of apotheker.
Hoe weet ik welk voedingssupplement geschikt is voor mij?
Het is belangrijk om te weten waarom je een voedingssupplement wilt gebruiken en wat je ermee wilt bereiken. Voordat je een voedingssupplement koopt, is het daarom belangrijk om te onderzoeken welke voedingssupplementen geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften.
Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van het gebruik van voedingssupplementen?
De tijd die het duurt voordat je resultaten ziet van het gebruik van voedingssupplementen kan variëren, afhankelijk van het supplement en je individuele situatie. Het is daarom belangrijk om geduld te hebben en de aanbevolen dosering te volgen, als deze vermeld staat in de beschrijving.
Kan ik voedingssupplementen combineren met mijn voorgeschreven medicijnen?
Sommige voedingssupplementen kunnen een wisselwerking hebben met medicijnen, daarom is het belangrijk om altijd eerst je arts of apotheker te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.
Zijn voedingssupplementen geschikt voor veganisten en vegetariërs?
Niet alle voedingssupplementen zijn geschikt voor veganisten of vegetariërs, daarom is het belangrijk om te controleren of het supplement geschikt is voor jouw dieet. Meer informatie hierover staat in de productbeschrijvingen.
Hoe bewaar ik mijn voedingssupplementen op de juiste manier?
Het is belangrijk om voedingssupplementen op een koele, droge plaats te bewaren en ze buiten bereik van kinderen te houden.

Veel gestelde vragen over verzendingen:

Wat zijn de verzendkosten?
Dit hangt af van het land waarin je woont. De verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van het gewicht en de grootte van je bestelling. Verzendingen binnen Nederland bedragen 6,95, buitenlandse zendingen kunnen variëren van tarief.
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?
Dit hangt af van de beschikbaarheid van het product. Mits het product wat besteld is voorradig is, wordt doorgaans de volgende regel aangehouden: Voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden.
Kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Ja, alle zendingen worden verstuurd met een track & trace code. Deze wordt gemaild zodra uw pakket verzonden is.
Wat gebeurt er als mijn bestelling niet wordt geleverd?
Als je bestelling niet wordt geleverd, neem dan contact op met Good nature vibe om het probleem op te lossen. Wij staan altijd voor de klant klaar en zoeken graag met u een passende oplossing.
Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen nadat ik deze heb geplaatst?
Dit hangt af van de webshop. Sommige webshops staan wijzigingen of annuleringen toe voordat de bestelling is verzonden, terwijl andere webshops dit niet toestaan.

Veel gestelde vragen over betalingen:

Welke betaalmethoden accepteert de webshop?
Wij accepteren betalingen in paypal, Ideal, creditcard
Is het veilig om online te betalen?
Ja, wij maken gebruik van beveiligde betaling gateways om de veiligheid van je betaling te waarborgen.
Worden mijn persoonlijke gegevens veilig bewaard bij het doen van een online aankoop?
Ja, de Good nature vibe maakt gebruik van beveiligde servers om je persoonlijke gegevens te beschermen en te beveiligen.
Moet ik belasting betalen over mijn aankoop?
Ja, de belasting is afhankelijk van het product wat je koopt. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW (belastingen).
Kan ik een factuur ontvangen van mijn aankoop?
Ja, je krijgt een factuur via de mail van uw bestelling.

Veel gestelde vragen over de retourprocedure:

Kan ik mijn aankoop retourneren?
Ja dit kan met de meeste producten. Belangrijk is dat u de retour aanmeldt via mail, whatsapp of telefoon. Belangrijk is dat u zich dan houdt aan de retourvoorwaarden. Bepaalde producten in de smartshop categorie kunnen niet geretourneerd worden.
Wat zijn de retourvoorwaarden?
Deze voorwaarden zijn te vinden in het menu klantenservice, deze is te vinden onderaan de website. De retourvoorwaarden kunt u vinden op de pagina Retourneren & Garantie.
Kan ik mijn product ruilen voor een ander product?
Dit kan uiteraard mits u zich houdt aan de geldende retourvoorwaarden. Doorgaans kun je producten met lange houdbaarheid ongeopend retourneren en/of omruilen voor een ander product. Voor de categorie smartshop producten gelden andere voorwaarden.
Wie betaalt de retourkosten?
De klant betaalt de retourkosten, tenzij Good nature vibe een fout heeft gemaakt in de leveringsprocedure, dan zal Good nature vibe de kosten van het retourneren op zich nemen.
Hoe kan ik een retourzending aanvragen?
Dit kan via de website, mail, of whatsapp. U ontvangt dan meer informatie over het retourneren en hoe dit in zijn werk gaat.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug ontvang?
Good nature vibe streeft ernaar om klanten binnen 7 werkdagen het bedrag terug te betalen na ontvangst van retour of annulering.
Wat gebeurt er als het geretourneerde product beschadigd is?
Als het geretourneerde product beschadigd is, kan de webshop ervoor kiezen om het product niet terug te nemen of om een deel van het geld in te houden als compensatie voor de schade. Controleer altijd de retourvoorwaarden voordat je een aankoop doet.
Kan ik contact opnemen met de klantenservice als ik vragen heb over de retourprocedure?
Ja, uiteraard kunt u als klant met al uw vragen terecht bij onze klanten service. Wij zullen altijd voor u klaarstaan.

Veel gestelde vragen over de klachtenprocedure

Wat moet ik doen als ik een klacht heb over mijn aankoop?
Als je een klacht hebt over je aankoop, neem dan contact op met de klantenservice van Good nature vibe. Wij zullen ons uiterste best doen je klacht serieus te nemen en op te lossen.
Wat moet ik vermelden als ik een klacht indien?
Wanneer je een klacht indient, is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn over het probleem dat je ondervindt. Vermeld bijvoorbeeld het ordernummer, de datum van aankoop en de aard van de klacht.
Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn klacht?
Good nature vibe streeft ernaar uw klacht binnen 48 uur in behandeling te nemen. Als het langer duurt, neem dan opnieuw contact op met de klantenservice.
Wat gebeurt er nadat ik een klacht heb ingediend?
Nadat je een klacht hebt ingediend, zal Good nature vibe het probleem onderzoeken en proberen op te lossen. Afhankelijk van de aard van de klacht, kan dit leiden tot een terugbetaling of een vervangend product.
Wat gebeurt er als mijn klacht niet wordt opgelost?
Als je klacht niet wordt opgelost, kun je overwegen om een klacht in te dienen bij een externe partij, zoals een consumentenorganisatie of een geschillencommissie.
Wat zijn mijn rechten als consument bij een klacht?
Als consument heb je het recht om een klacht in te dienen als je niet tevreden bent over je aankoop. Good nature vibe is verplicht om je klacht serieus te nemen en te proberen het probleem op te lossen.
Hoe kan ik voorkomen dat ik een klacht moet indienen?
Je kunt klachten voorkomen door zorgvuldig onderzoek te doen voordat je een aankoop doet en door de retourvoorwaarden van de webshop te controleren. Als je vragen hebt over een product of de verzending, neem dan contact op met de klantenservice voordat je een aankoop doet.