Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.

Paddo kweeksets

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

De Paddo - Magic mushroom growkit van Good nature vibe

Good Nature Vibe heeft alles wat je nodig hebt om je eigen paddo's te kweken. We maken gebruik van het juiste dna, allemaal met hun eigen unieke en onbeschrijfelijke effecten. We helpen je graag bij het maken van een beslissing en natuurlijk bieden we ook graag wat inspiratie als je iets anders wilt, dus we hebben een aantal producten samengesteld van de beste genetica en de hoogste kwaliteit van Good nature vibe.

Paddo's kweken! Paddo's kweken is niet zo moeilijk als het klinkt. In deze growkits vindt je alles wat je nodig hebt om thuis te beginnen met het kweken van je eigen paddo's. De paddo kweekset bevat een gekoloniseerd substraat, waaruit je paddo's zullen opkomen. Magic mushrooms growkits van de hoogste kwaliteit

Magic mushrooms kweken met Paddo kweeksets zijn de perfecte manier om thuis je eigen paddenstoelen te kweken. Het is een leuke en interessante hobby die je niet alleen voorziet van verse paddo’s (magic shrooms), maar ook een unieke ervaring biedt. 

Wij Good nature vibe verkopen growkits van de vertrouwde kwaliteit van Mcsmart. Ook verkopen wij een eigen merk met uitstekende kwaliteit en een betere prijs verhouding. 

 

Wat onderscheid de magic mushroom growkits van good nature vibe?

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige paddo kweeksets, dan is Good Nature Vibe een uitstekende keuze. De kweeksets van Good Nature Vibe zijn ontworpen met beginners in gedachten en worden geleverd met alles wat je nodig hebt om thuis paddo's te kweken.

Wat Good Nature Vibe onderscheidt van andere verkopers, is de toewijding aan het verstrekken van uitgebreide informatie en ondersteuning voor beginners. Op onze website bieden we een schat aan informatie over het kweken van paddo's, waaronder stapsgewijze instructies, tips en trucs, en antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ). Dit maakt het kweken van paddo's toegankelijker en minder intimiderend voor beginners. Neem voor meer informatie een kijkje op onze blog!

Good Nature Vibe gebruikt alleen hoogwaardige materialen in de kweeksets, waardoor je verzekerd bent van een succesvolle oogst. Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen met eventuele vragen of problemen die je zou kunnen hebben.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatieve paddo kweekset met uitgebreide informatie en ondersteuning voor beginners, dan is Good Nature Vibe de perfecte keuze.

 

Eventuele benodigdheden voor het kweken van paddo kweekset

Wanneer je besluit om een magic mushroom kweekset aan te schaffen, hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van extra benodigdheden. Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in de box. 

Echter, er zijn enkele opties die kunnen bijdragen aan betere resultaten. 

 • Zo is het aan te raden om een warmtemat of kleine heater te gebruiken, aangezien paddo's het beste groeien bij een temperatuur tussen 25-28°C. Daarnaast kan een heat guard voorkomen dat de bodem van de kweekset te heet wordt. 
 • Het meten van de vochtigheid en temperatuur kan worden gedaan met behulp van een hygrometer/thermometer. 
 • Tot slot is het handig om een plantenspuit te gebruiken om de wanden van de tent of zak te besproeien. Met deze opties kun je nog betere resultaten behalen bij het kweken van magic mushrooms.

 

Waarom is steriel werken heel belangrijk? 

Wanneer je besluit om zelf magic mushrooms te kweken, is het belangrijk om te weten dat de omstandigheden waarin de paddo's groeien, ook ideaal zijn voor schadelijke schimmels en bacteriën. 

Aangezien paddo's zelf ook schimmels zijn, is het risico op verontreiniging aanwezig. Gelukkig zijn kweeksets al volledig gekoloniseerd en daarom beter bestand tegen verontreinigingen. Toch blijft het belangrijk om hygiënisch te werk te gaan en een schone omgeving te creëren. 

Maak oppervlakken schoon en draag indien mogelijk latex handschoenen en een mondkapje om te voorkomen dat je ongewenste levensvormen naar je kweekset overbrengt. Als je kweekset verontreinigd is, zal deze geen paddenstoelen produceren of paddenstoelen produceren die niet geschikt zijn om te eten. Zorg dus voor een schone omgeving en voorkom verontreiniging om succesvol je eigen paddo's te kweken.

 

Het gebruik van magic mushroom growkits

Als je een kweekset bestelt van Good Nature Vibe, hoef je je geen zorgen te maken over het kweken van magic mushrooms. De set wordt geleverd met een duidelijke handleiding die je stap voor stap begeleidt bij het kweekproces. 

De handleiding bevat gedetailleerde instructies en handige tips die je helpen om de beste resultaten te behalen. Zo kun je binnen korte tijd genieten van je eigen gekweekte magic mushrooms, zonder dat je veel ervaring nodig hebt. 

Het is belangrijk om de handleiding zorgvuldig door te lezen voordat je begint, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. 

Met de kweekset van Good Nature Vibe en de bijbehorende handleiding ben je verzekerd van een succesvolle kweekervaring!

 

Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen (FAQ) over paddo kweeksets  
 • Wat is een paddo kweekset? 

Een paddo kweekset is een complete set waarmee je zelf paddenstoelen kunt kweken. Het bevat alle benodigdheden om de paddenstoelen te laten groeien, inclusief de sporen mycelium. Het is een eenvoudige en gemakkelijke manier om thuis je eigen paddenstoelen te kweken.

 

 • Hoe werkt een paddo kweekset?

Een paddo kweekset werkt door het creëren van een ideale omgeving waarin de paddenstoelen kunnen groeien. Dit omvat het toevoegen van water en het handhaven van de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad. Het is belangrijk om de instructies van de set zorgvuldig te volgen om de beste resultaten te behalen. Voor meer informatie verwijs ik u door naar het volgende blogartikel over paddo kweeksets vanuit mycelium growkits

 

 • Welke soorten paddo kweeksets zijn er?

Er zijn verschillende soorten paddo kweeksets beschikbaar, waaronder sets voor het kweken van verschillende soorten paddenstoelen en sets voor verschillende kweekmethoden, zoals de PF-tek en de monotub methode. De meest gebruikte paddo kweeksets zijn de kant en klare mycelium growkits. Denk hierbij aan de golden teacher, colombian, cubensis b+ of mexican paddo growkit. Voor meer informatie over verschillende paddo strains kunt u op het volgende blog kijken: Top 10 Krachtigste Paddo Soorten: Ontdek de Meest Intense Psychedelische Ervaringen.       

 

 • Is het legaal om een paddo kweekset te kopen?

In Nederland is het legaal om een paddo kweekset te kopen en te gebruiken voor persoonlijk gebruik. Het is echter niet toegestaan om paddo's te verkopen of te verhandelen. Het is belangrijk om je aan deze regels te houden om problemen te voorkomen.

 

 • Hoe lang duurt het voordat de magic mushrooms groeien?

De groeitijd van paddenstoelen varieert afhankelijk van de soort en de kweekmethode. Over het algemeen duurt het tussen de 1 en 2 weken voordat de paddenstoelen beginnen te groeien. Het is belangrijk om geduldig te zijn en de set goed te verzorgen om de beste resultaten te behalen. Voor meer informatie wijs ik u door naar het volgende blog artikel over: Paddo’s kweken met mycelium growkits

 

 • Hoeveel paddo’s kan ik verwachten van een kweekset? 

De opbrengst van een paddo kweekset varieert afhankelijk van de grootte van de set en de kweekmethode. Over het algemeen kun je verwachten tussen de 100 en 500 gram paddenstoelen te oogsten. Het is belangrijk om de instructies van de set zorgvuldig te volgen om de beste opbrengst te behalen.

 

 • Hoe bewaar ik mijn paddo growkit?

Het is belangrijk om je paddo kweekset in de koeling te bewaren op 4/6 graden totdat je klaar bent om hem te gebruiken.Bewaar de kweeksets niet te lang, het beste is als u deze zo snel mogelijk opzet. De meest geschikte temperatuur voor het kweken van paddo’s is tussen de 25 en 28 graden. Op kamer temperatuur groeien magic mushrooms overigens ook prima.  

 

 • Hoe vaak kan ik mijn paddo kweekset gebruiken?

Doorgaans wordt een set 2 tot 5 keer gebruikt, dit is afhankelijk van veel andere factoren. 

Al met al is het kweken van paddenstoelen met een paddo kweekset een leuke en interessante hobby die je thuis kunt doen. Het is belangrijk om de instructies van de set zorgvuldig te volgen en geduldig te zijn om de beste resultaten te behalen. Als je nog meer vragen hebt over paddo kweeksets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.