Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Smart Shop - Paddo growkit en Magic Truffels bij Good Nature Vibe

Bij Smart Shop - Good Nature Vibe laten we je kennismaken met de fascinerende wereld van paddo kweeksets en magic truffels. Onze missie is om mensen te inspireren om dichter bij de natuur te komen en te genieten van de unieke voordelen die deze natuurproducten te bieden hebben.

Ontdek een breed scala aan Paddo Kweeksets en Magic Truffels

Bij de Smart-Shop van Good Nature Vibe bieden wij een verscheidenheid aan hoogwaardige magic mushroom growkits en magic truffels voor zowel liefhebbers als beginners. Met ons uitzonderlijke assortiment kunt u op een psychedelische reis gaan of profiteren van de voordelen van microdosering.

Magic mushroom grow kit

Ontdek verschillende soorten paddo's en geniet van het kweken ervan. Word een expert in mycologie (de wetenschap van paddenstoelen). Wij bieden een selectie van populaire opties aan.


 • Colombiaanse Paddo Kweekset: Verken de wereld van Colombiaanse paddenstoelen met deze makkelijk te gebruiken kweekset.
 • Ecuadoriaanse Paddo Kweekset: Duik in de rijke geschiedenis van Ecuadoriaanse paddenstoelen met behulp van deze handige kweekset.
 • Golden Teacher Paddo Kweekset: Ontdek de verlichtende effecten van Golden Teacher paddenstoelen met deze betrouwbare kweekset.
 • Mexicaanse Paddo Kweekset: Onderdompelen in de traditionele Mexicaanse paddenstoelenervaring met deze kwalitatieve kweekset.
 • B+ Variëteit Kweekset: Kweek uw eigen B+ paddenstoelen met deze complete kweekset.

Magic Truffels

Ervaar diepgaande psychedelische reizen met onze selectie van magic truffels. Kies uit de volgende verleidelijke opties:

 • Atlantis Magic Truffels: Duik in de mysteries van Atlantis met deze krachtige magic truffels.
 • High Hawaiians Magic Truffels: Ga op een geestverruimende reis met deze krachtige en visueel stimulerende magic truffels.
 • Mexicana Magic Truffels: Ervaar de visionaire inzichten van Mexicana magic truffels.
 • Microdosing Pack - McMicrodose: Geniet van de voordelen van microdosering met ons handige en nauwkeurige McMicrodose pakket.

 

Onze Smart Shop biedt een divers assortiment aan paddo kweeksets en magic truffels om te voldoen aan uw unieke voorkeuren en behoeften. Verken vandaag nog onze collectie en begin aan een buitengewoon psychedelisch avontuur.

 

FAQ

 1. Wat is een paddo growkit?

Een paddo growkit, ook wel bekend als een paddenstoel kweekset, is een pakket dat alle benodigdheden bevat om zelf paddenstoelen te kweken. Het bevat meestal een substraat (bijv. vermiculiet), paddo-sporen en instructies voor het kweekproces.

 1. Wat zijn de verschillende soorten paddo growkits die jullie aanbieden?

Wij bieden verschillende soorten paddo growkits aan, waaronder:

 • Colombiaanse Paddo Kweekset
 • Ecuadoriaanse Paddo Kweekset
 • Golden Teacher Paddo Kweekset
 • Mexicaanse Paddo Kweekset
 • B+ Variëteit Kweekset

Elke kweekset is ontworpen om verschillende soorten paddenstoelen te kweken met unieke eigenschappen en effecten.

 1. Wat zijn magic truffels?

Magic truffels, ook wel bekend als psilocybine truffels, zijn de ondergrondse delen van bepaalde paddenstoelen. Ze bevatten psilocybine, een natuurlijk voorkomende psychedelische verbinding, die vergelijkbare effecten heeft als paddo's.

 1. Welke soorten magic truffels bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende soorten magic truffels aan, waaronder:

 • Atlantis Magic Truffels
 • High Hawaiians Magic Truffels
 • Mexicana Magic Truffels

Elke soort heeft zijn eigen unieke effecten en intensiteit.

 1. Wat is microdosering en wat is het voordeel daarvan?

Microdosering houdt in dat je kleine, sub-perceptuele hoeveelheden psychedelische stoffen inneemt, zoals magic truffels. Het doel is om de voordelen van psychedelica te benutten zonder de volledige hallucinogene effecten te ervaren. Voordelen van microdosering kunnen zijn: verhoogde creativiteit, verbeterde focus en concentratie, verhoogd welzijn en meer.

 1. Wat is het McMicrodose pakket?

Het McMicrodose pakket is een speciaal samengesteld pakket voor microdosering. Het bevat nauwkeurig afgemeten doses magic truffels, zodat je gemakkelijk en consistent kunt microdoseren. Het is een handige optie voor diegenen die willen profiteren van de voordelen van microdosering.

 1. Zijn paddo growkits en magic truffels legaal?

De legaliteit van paddo growkits en magic truffels varieert per land. Wij raden aan om voor aankoop de lokale wet- en regelgeving te controleren om er zeker van te zijn dat het legaal is in jouw land of regio.

Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust!