Ontdek de betoverende wereld van magic truffels: alles wat je moet weten

Ontdek de betoverende wereld van magic truffels: alles wat je moet weten

 

De Magic Truffels zijn een zeer krachtige en potente Psilocybe soort. Ze staan ook bekend als ‘’sclerotia’’.
Magic truffel ook wel sclerotia genoemd

 

Sclerotia zijn de vruchtlichamen van schimmels die ze produceren. Het woord sclerotia is afgeleid van het Griekse woord sclero, dat hard betekent. Sclerotia komen voor in vele schimmel geslachten, waaronder Amanita, Armillaria, Coprinus, Claviceps en Psilocybe. De term "sclerotioïde" is bedacht voor sclerotia-achtige structuren die voorkomen in andere groepen schimmels, zoals Pyronema (Bolbitiaceae) en Rhizopogon (Rhizopogon Aceae).

 

Sclerotia worden gevormd wanneer het mycelium wordt blootgesteld aan ongunstige omstandigheden zoals droogte of koude temperaturen. Deze vormen kunnen al dan niet verband houden met seksuele voortplanting of sporen productie door de schimmel. Sclerotia kunnen door sommige soorten schimmels worden gebruikt als overlevings structuren die hen in staat stellen ongunstige milieuomstandigheden te overleven totdat gunstige groeiomstandigheden terugkeren.

 

magic truffle truffel sclerotia psilocybe psilocybine trip trippen

 

Magic truffels geschiedenis

 

De truffels worden al duizenden jaren gebruikt door de Azteekse indianen en andere culturen over de hele wereld.Ze kunnen worden gebruikt in ceremonies om mensen te helpen zich te verbinden met de natuur, mentale blokkades te overwinnen of antwoorden te vinden op belangrijke vragen.

 

Magic truffels zijn de vruchten van mycelium

 

Truffels zijn de vruchten van mycelium, een massa wortelachtige filamenten die zich onder de grond verspreiden en voedingsstoffen uit de grond opnemen. Ze komen voor in bossen over de hele wereld, maar slechts enkele soorten worden als eetbaar beschouwd. De beste truffels worden ondergronds gevonden in gematigde klimaten met eikenbomen.

 

Magic Truffels zijn de beroemdste truffels ter wereld. Deze truffels bevatten psilocybine en psilocine, een chemische verbinding van de tryptamine familie die van nature voorkomt in vele soorten paddenstoelen. Psilocybine wordt al duizenden jaren gebruikt in religieuze ceremonies.

 

magic truffle truffel sclerotia psilocybe psilocybine trip trippen

 

Magic truffels en psilocybine

 

Het belangrijkste actieve ingrediënt in Magic Truffels is psilocybine, dat wordt omgezet in psilocine zodra het je hersenen bereikt. Je vindt psilocybine ook in andere paddenstoelen, waaronder Psilocybe cubensis, Panaeolus cyanescens en Psilocybe semilanceata.

 

Het is een psychedelische stof die chemisch vergelijkbaar is met de tryptamine familie van neurotransmitters. Deze familie omvat DMT, LSD, psilocybine en bufotenine. Psilocybine heeft een aantal effecten op de hersenen en het lichaam, waaronder hallucinaties, euforie en veranderingen in de waarneming.

 

Psilocybine wordt al duizenden jaren door veel verschillende culturen over de hele wereld gebruikt voor religieuze en spirituele doeleinden. Het werd voor het eerst ontdekt in 1897 door de Duitse chemicus Albert Hofmann, die op zoek was naar een nieuw bestrijdingsmiddel.Magic truffels verslavend

 

Truffels zijn niet verslavend, omdat ze de chemie van je hersenen niet veranderen of fysieke verlangens naar meer voedsel of water veroorzaken zoals andere drugs doen. Als je een eetstoornis hebt, kunnen je symptomen echter verergeren bij overmatig gebruik. Als je je zorgen maakt over verslaving of een eetstoornis hebt, raadpleeg dan je arts voordat je nieuwe truffels neemt.

 

Magic truffels of paddo's

 

De effecten van magische truffels lijken sterk op die van paddo's. De trip is echter niet zo intens als bij paddo's en duurt veel langer (tot 8 uur). De effecten verschillen ook enigszins afhankelijk van hoe je ze inneemt:

 

Je kunt verse sclerotia direct eten of ze eerst tot poeder vermalen. Het eten van verse sclerotia geeft je een intense psychedelische trip die gemiddeld 2-3 uur duurt. De effecten zijn vergelijkbaar met die van paddo's, maar niet zo intens als het eten van gedroogde sclerotia.

Droge sclerotia Droge sclerotia heeft een subtieler effect dan verse truffels, maar het duurt langer (tot 8 uur). 

 

magic truffle truffel sclerotia psilocybe psilocybine trip trippenInnemen magic truffels

 

De magische truffels zijn een prachtige en probleemloze manier om te genieten van de voordelen van psilocybine paddenstoelen. Ze kunnen rauw worden gegeten, maar ze smaken licht bitter en niet erg lekker.

 

Eten, kauwen

 

De eenvoudigste manier om truffels te gebruiken. Na het bepalen van de dosering kunnen de truffels worden geconsumeerd, kauw de truffels goed zodat je lichaam de psychoactieve stoffen zo goed mogelijk kan opnemen. Het duurt ± 30-45 minuten voordat de effecten merkbaar worden. Sommige gebruikers ervaren een lichte buikpijn na het eten van Magic Truffels, dit is normaal, deze bijwerkingen verdwijnen zodra je de trip ingaat. Heb je last van een zwakke maag, of vind je de smaak van de truffels helemaal niet lekker, dan kun je beter een van de onderstaande methoden gebruiken.

 

De beste manier om van Magic Truffels te genieten is door er thee of soep van te maken. 

 

Truffel thee

De thee kan warm of koud gedronken.

Indien nodig kan de thee worden gezeefd om de resterende stukjes truffel te verwijderen, en kan honing worden toegevoegd om de smaak te versterkt

 

Bereiding thee

 

De hoeveelheid water hangt af van het aantal magische truffels dat je wilt gebruiken. Doe gewoon genoeg water in de beker zodat al je truffels ermee bedekt zijn, maar laat wat ruimte over om te roeren. Doe je truffels in de beker, nu kun je dit mengsel gaan verwarmen. Het is aanbevolen om het water te verwarmen tot het begint te koken en het dan ongeveer 20 minuten te laten sudderen. Na 20 minuten zet je het vuur uit en laat je de thee nog 10 minuten staan voordat je hem filtert door een zeef of koffiefilter. Je kunt deze thee warm of koud drinken; beide manieren werken prima!Truffelsoep

 

Soep is ook een prima optie, als je wat smaak wilt toevoegen en het meer vullend wilt maken. Het werkt vooral goed als je wat extra kruiden zoals knoflook of uien toevoegt en het pittig maakt!

 

Bereiding Soep

De perfecte manier om probleemloos magische truffels te gebruiken. Zet de thee of soep zoals gewoonlijk en snijd de truffels in zo klein mogelijke stukjes. Haal de soep van het vuur en voeg de truffel stukjes toe, laat het goedje 5-10 minuten trekken en het is klaar om gedronken te worden. 

 

Het is heel belangrijk om de truffels pas toe te voegen nadat de soep gekookt heeft, omdat de werkzame stoffen afgebroken worden als ze te sterk verhit worden.

 

Inhaleren/roken/verdampen

 

Deze methode werkt het beste als je de truffels niet wilt eten of als ze te bitter voor je zijn. Inhaleren of roken is ook een van de snelste manieren om high te worden van Magic Truffels. De werkzame stof psilocine bereikt binnen enkele seconden je bloedbaan via je longen en begint vrijwel onmiddellijk te werken (er komt geen spijsvertering aan te pas). Deze methode lijkt sterk op het roken van cannabis: eerst maal je de Magic Truffels in kleine stukjes (een koffiemolen volstaat), vervolgens stop je ze in een pijp en rook je ze zoals tabak maar wij raden het gebruik van een vaporizer aan, omdat dit efficiënter is en minder schadelijk voor je gezondheid (het produceert geen teer zoals verbranding). De methode lijkt sterk op het roken van cannabis eerst maal je de Magic Truffels in kleine stukjes (een koffiemolen volstaat), vervolgens stop je ze in een pijp en rook je ze zoals tabak of cannabisEffecten magic truffels

 

Psilocybine kan bij orale inname bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid en overgeven. Dit effect komt minder vaak voor bij inname via injectie of roken, omdat het de spijsvertering volledig omzeilt, maar kan nog steeds optreden, afhankelijk van de hoeveelheid psilocybine in elke dosis geconsumeerde truffels. Het roken van truffels verhoogt ook het risico op longschade als gevolg van rookinhalatie als het verkeerd of te vaak wordt gedaan.


magic truffle truffel sclerotia psilocybe psilocybine trip trippen

 

 

"reis naar het centrum van jezelf"

 

De effecten van Magic Truffels zijn veel sterker dan die van de meeste andere psychedelica. De ervaring wordt omschreven als een "ongelooflijke innerlijke reis" en een "reis naar het centrum van jezelf".


Effecten van magic truffels op het lichaam: 

 

Geestelijk

 • Spectaculaire visuele effecten

 • Scheppingsdrang

 • Verrijkende psychologische inzichten

 • Positieve gedachten

 • Andere waarneming van ruimte en tijd

 • Hoog-sensitieve zintuigen

 • Alsof je aan het dromen bent

Fysiek

 • Ontspannen spieren

 • Droge mond

 • Gevoelige maag

 • Verwijde pupillen

 

De effecten beginnen met een mild gevoel van euforie dat snel intensiveert tot een veranderde geestestoestand. De gebruiker kan het gevoel hebben dat hij of zij zweeft of vliegt, en gevoelens van vreugde, geluk en lachen komen vaak voor. Kleuren lijken helderder en geluiden luider dan normaal; muziek kan in deze periode bijzonder aangenaam zijn. Sommige mensen melden dat ze geometrische patronen zien achter hun gesloten ogen en zelfs fractal-achtige patronen visualiseren op oppervlakken zoals muren of plafonds. In feite beschrijven veel gebruikers de ervaring als dromen terwijl ze wakker zijn.

 

Positieve gedachten zijn normaal gedurende deze tijd; sommige mensen melden dat ze liefde voelen voor iedereen om hen heen, inclusief vreemden op straat! Mensen voelen zich in deze periode vaak in vrede met zichzelf, anderen en de natuur.

 

Magic Truffels geven ons een van de beste ervaringen die de pure natuur te bieden heeft. Geniet met volle teugen van alles wat je in beeld en geluid voorbij ziet komen dankzij de Truffels

 

Nu heb je een idee van wat magic truffels met je doen. Houd er wel rekening mee dat elke trip anders is en sterk afhankelijk is van je gemoedstoestand en je omgeving,Bereid je goed voor op een trip 

 

Als je het meeste uit je psychedelische ervaring wilt halen, is het belangrijk om je fysiek, mentaal en emotioneel voor te bereiden.Hoe lang duurt een truffel trip

 

De effecten van truffels zijn anders dan die van andere soorten drugs zoals alcohol of marihuana, omdat ze de geest beïnvloeden in plaats van alleen het lichaam.

De effecten van psilocybine truffels beginnen binnen 20 minuten, maar het kan tot 2 uur duren voordat het effect volledig is. De effecten van truffels kunnen tot 6 uur aanhouden als je ze in kleine hoeveelheden neemt, maar ze kunnen ook langer aanhouden als je een grote dosis neemt.

 

Je moet jezelf altijd genoeg tijd geven voordat je een reis maakt, zodat je alles erna kunt verwerken. Plan indien mogelijk een hele dag of zelfs twee dagen waarin je je op niets anders kunt concentreren dan je eigen geest, lichaam en ziel.

 

Neem magic truffels altijd op een lege maag

 

Als je onlangs een grote maaltijd hebt gegeten, kan het langer duren voordat de psilocybine effect heeft. Hierdoor bestaat de kans dat je te veel truffels (bij)neemt omdat je de effecten nog niet ervaart. De effecten zullen echter altijd aanslaan en bij een grote dosis zullen deze effecten extra intens zijn. Eet de truffels daarom minstens 2 (en bij voorkeur 4 tot 6) uur na een maaltijd.

Wanneer je thee van magic truffels neemt, is het aan te raden om 2 uur voor of 2 uur na het drinken van deze (truffel)thee te eten.

Als je onlangs alcohol hebt gedronken of andere drugs hebt gebruikt, doe dat dan niet gedurende ten minste 48 uur voordat je paddo's of truffels inneemt, want dat kan bijwerkingen als misselijkheid en overgeven versterken of langer laten duren.

Kauw de Magic Truffels goed

 

Voordat je de truffels gaat innemen, is het belangrijk dat je ze goed kauwt. Kauwen breekt de paddenstoel af in kleinere stukjes, waardoor er meer psilocybine vrijkomt. Dit betekent dat je meer psychedelische effecten krijgt van elke dosis truffels dan wanneer je ze gewoon in hun geheel doorslikt.magic truffle truffel sclerotia psilocybe psilocybine trip trippen

 

Bereid je geestelijk voor

 

Voordat je op je eerste psychedelische trip gaat, moet je ervoor zorgen dat je klaar bent om een open geest te hebben. Je wordt uit je comfortzone gehaald en er kan van alles gebeuren.Het is belangrijk om jezelf in deze periode niet te overladen met verantwoordelijkheden en duidelijke verwachtingen te hebben over wat er tijdens de reis zelf zal gebeuren. Bereid je mentaal voor door na te denken over wat er zou kunnen gebeuren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Het is goed om van tevoren te weten wat je van de ervaring kunt verwachten en hoe je ermee om moet gaan. Als je hier niet op voorbereid bent, kan het moeilijk voor je zijn om sommige dingen die tijdens je reis zullen gebeuren te verwerken.

Als je je depressief, eenzaam of angstig voelt voordat je gaat truffelen, dan kan dat je trip beïnvloeden. Het is belangrijk om in een goede stemming te zijn als je truffels neemt, omdat ze de stemming waarin je al verkeert kunnen versterken.

 

Bereid je fysiek voor

 

Het is ook belangrijk dat je lichaam in goede conditie is als je psychedelica doet. Dit betekent gezond eten en voldoende slaap vooraf. Zorg er ook voor dat je veel water drinkt, zodat je lichaam voldoende vocht heeft tijdens de reis in jezelf!

 

Doe het niet alleen

 

Psychedelica zijn krachtige stoffen die diepe emoties bij mensen naar boven kunnen brengen. Het is daarom aan te raden iemand mee te nemen die weet wat hij doet, zodat hij kan helpen als er iets misgaat

 

Wees op een veilige plaats

 

Wanneer u een reis maakt, is het belangrijk om een goede omgeving en setting te kiezen. De omgeving kan het effect van je trip sterk beïnvloeden, zowel positief als negatief. Soms wordt de trip zo intens dat je angst en paniek kunt ervaren. Onthoud daarbij altijd dat je psychedelische ervaring slechts tijdelijk is. Onthoud ook dat de effecten van truffels van persoon tot persoon verschillen

Probeer ook een rustige plek te kiezen waar niemand je zal storen of onderbreken terwijl je onder invloed van truffels bent. Je zou kunnen overwegen om iemand bij je te hebben die weet hoe deze drugs werken en die kan helpen als er iets misgaat Heb alles binnen handbereik

Zet alles wat je nodig denkt te gaan hebben (zoals eten, drinken, muziek etc.) klaar voordat je begint. Als een trip eenmaal is begonnen heb je vaak weinig zin om veel te bewegen en is het dus handig om dingen binnen handbereik te hebben.

Dosering magic truffels

 

Bij een lichte dosis van 5 gram ervaar je visuele vervormingen, maar heb je nog het gevoel in controle te zijn. Daarnaast ervaar je ook subtiele effecten, zoals de intensiteit van kleuren die veranderen en mooier worden. Wanneer je 10 gram neemt, zijn hallucinaties moeilijk te negeren en raak je meer verwijderd van de werkelijkheid. Met 15 gram word je beleving heel sterk. Sommige, krachtigere hallucinaties gaan naadloos over in de realiteit. 


magic truffle truffel sclerotia psilocybe psilocybine trip trippenMagic truffels micro dosering

 

Truffels zijn geweldig voor microdosing. Bij microdosering neem je een zeer kleine dosis psychedelische drugs. Hierdoor zie je geen veranderingen in je waarneming en trip je dus niet. Je blijft functioneren zoals je normaal doet, maar profiteert van de "onderhuidse" effecten van truffels. Dat komt omdat de werkzame stoffen een positief effect hebben op je hersenen. Daardoor kun je breder denken. Je krijgt meer focus, energie en creativiteit.

 

Truffels worden gemaakt van psilocybine, dat voorkomt in paddo's.Psilocybine is een actief ingrediënt dat hallucinaties veroorzaakt wanneer het in grote hoeveelheden wordt ingenomen. Wanneer het echter in kleine hoeveelheden (microdoses) wordt ingenomen, kan het positieve effecten hebben op cognitieve functies zoals concentratie en creativiteit, terwijl het ook het energieniveau verhoogt en stressreacties vermindert.

 

Conclusie

In de wereld van magische truffels, trip, zijn er veel facetten waarmee je rekening moet houden. Het eerste is dat je zeer goed geïnformeerd moet zijn over de stof en de effecten ervan. Zo kun je beter begrijpen wat je meemaakt, en dus je trip beter beheersen.