Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Lions mane Pruikzwam Hericium Erinaceus paddenstoelen poeder

Lions mane - Pruikzwam poeder

Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Dragons dynamite

Magic truffels Atlantis

€ 20,56 € 16,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Magic truffels Atlantis

Magic truffels Atlantis


Magic Truffels worden ook wel psilocybine sclerotia genoemd. Ze zijn van het type Psilocybe Pajateros. In deze truffels vind je de werkzame stof Psilocybine.


Truffels Atlantis heeft een milder effect dan de rest van de truffels.Dit maakt de atlantis truffel uiterst geschikt voor zowel beginners als de wat ervaren gebruikers. Duur


Een trip is zeer persoonlijk en verwachtingen, metabolisme en eerder gebruik kunnen een trip sterk beïnvloeden. De effecten treden meestal op binnen 30 minuten na gebruik, afhankelijk van je laatste maaltijd en dosis. Na aanvang zal je trip geleidelijk afnemen over een periode van ongeveer 4 tot 6 uur.


Effecten


Atlantis Truffels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een rustige en vredige ervaring.


Atlantis Truffels geven je een creatief gevoel, een open bewustzijn, een kleurrijk visueel effect met warme en tintelende gevoelens van euforie. Je kunt je meer gedreven voelen, vol energie en een verhoogd denkvermogen.


Atlantis Truffels zijn een goede keuze voor wie houdt van het gevoel ontspannen te zijn en in vrede met de wereld. Het is ook een geweldige sociale ervaring omdat het je in staat stelt meer afgestemd te zijn op anderen om je heen. Dit kan helpen om diepere banden te creëren met mensen.


Deze effecten verschillen sterk van persoon tot persoon en kunnen niet worden vergeleken of voorspeld, omdat ze afhangen van vele persoonlijke voorwaarden en omgevingsfactoren. Deze magische truffels zijn geschikt voor beginners en ervaren gebruikers.Houdbaarheid


Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend zijn de truffels echter slechts enkele dagen houdbaar.


Gebruik


Truffels werken het beste op een lege maag, ongeveer 2-3 uur na je laatste maaltijd. Neem een halve dosis om je reactie te testen, kauw heel goed, truffels hebben een bittere aardse smaak, drink het met water of thee zonder suiker. Na ongeveer een half uur begin je het effect van psilocybine te voelen.

Als er na 30 minuten na inname van een volledige dosis geen effecten zijn, wacht dan nog een uur voordat u meer inneemt.


Drink alleen water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.
Waarschuwing gebruik


  • Vergeet niet dat truffels geen partydrugs zijn. Het zijn krachtige substanties die bepaalde oude culturen koesterden vanwege hun vermogen om de menselijke geest te openen en ons bewustzijn te verruimen.


  • Paddo truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.


  • Meng deze truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol. 


  • Rijd nooit tijdens het trippen 


  • en houd altijd een tripsitter bij je als je experimenteert met truffels.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magic truffels Atlantis