Voeg korting toe, koop 2 en krijg 10% korting, koop 4 en krijg 15% korting
Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.

Magic truffels

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat zijn Magic Truffels?

 

De naam "magic truffels" komt van het feit dat ze lijken op truffels, wat paddenstoelen zijn die ondergronds groeien. Magic truffels worden gemaakt van een schimmel genaamd Psilocybe azurescens, die in het wild voorkomt in Zuid-Amerika en Mexico.

Voor sommige mensen zijn Magic Truffels gewoon de beste manier om te trippen. Ze zijn ook een van de populairdere psychedelische drugs op de markt, en veel mensen verkiezen ze boven psilocybine paddestoelen(paddo’s).

 

Wat is psilocybine?

 

Magic truffels bevatten psilocybine en psilocine, twee stoffen die het bewustzijn beïnvloeden wanneer ze in kleine hoeveelheden (meestal 10 gram of minder) worden geconsumeerd. Bij consumptie in grote hoeveelheden(15 tot 20 gram) kunnen deze stoffen extreme effecten hebben op je hersenfunctie en gedrag.

  

Hoe gebruik je Magic Truffels?

 

Magic truffels, ook wel bekend als psilocybine truffels, zijn een natuurlijk voorkomende psychedelische stof die al eeuwenlang door verschillende culturen wordt gebruikt voor spirituele en therapeutische doeleinden. Het gebruik van magic truffels kan leiden tot intense visuele en mentale ervaringen, en het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Hier zijn enkele algemene tips voor het gebruik van magic truffels:

 1. Bereid je voor: Zorg ervoor dat je in een veilige en comfortabele omgeving bent, bij voorkeur met een nuchtere tripsitter die je kan begeleiden. Zorg ervoor dat je de truffels koopt van een betrouwbare bron en volg de instructies op de verpakking.
 2. Dosering: Begin met een lage dosis en werk geleidelijk omhoog tot je het gewenste effect bereikt. Het is belangrijk om de dosering niet te overschrijden, omdat dit kan leiden tot onaangename ervaringen.
 3. Consumptie: Magic truffels kunnen op verschillende manieren worden geconsumeerd, zoals rauw eten, in thee of in capsules. Het kan zijn dat de smaak van de truffels niet lekker is, dus het kan helpen om ze te combineren met honing, voedsel of drankjes.
 4. Effecten: De effecten van magic truffels kunnen tot enkele uren aanhouden en kunnen variëren van persoon tot persoon. Mogelijke effecten zijn visuele en mentale hallucinaties, veranderingen in emoties en perceptie, en een verhoogd gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen.
 5. Na-effecten: Na het gebruik van magic truffels kun je je nog enkele dagen wat anders voelen dan normaal. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en voldoende rust te nemen. Overigens ervaren de meeste mensen dit niet. 

 

Drink alleen water tijdens de trip, vermijd alcohol, voedsel, suiker en gebruik geen andere stimulerende middelen. Gebruik Magic truffels in een rustige en vertrouwde omgeving.

 

Beginnende gebruikers van magic truffels

 

Als je nieuw bent in de wereld van psychedelica, kan het gebruik van magic truffels een overweldigende ervaring zijn. Hier zijn enkele algemene tips om te zorgen voor een veilige en positieve ervaring:

Leer over de effecten: Voordat je magic truffels gebruikt, is het belangrijk om te begrijpen wat voor effecten ze kunnen hebben. Lees over de ervaringen van anderen en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden.

Begin met een lage dosis: Als beginner is het aan te raden om te beginnen met een lage dosis. Dit geeft je de kans om te wennen aan de effecten en te beoordelen hoe je lichaam reageert.

Zorg voor een veilige omgeving: Zorg ervoor dat je in een veilige en comfortabele omgeving bent, bij voorkeur met iemand die je vertrouwt en die nuchter is. Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden en dat je genoeg water en snacks bij de hand hebt.

Wees voorbereid op de effecten: Magic truffels kunnen leiden tot intense visuele en mentale ervaringen. Wees voorbereid op deze effecten en accepteer dat je mogelijk een andere kijk op de wereld krijgt.

Blijf gehydrateerd: Drink voldoende water om gehydrateerd te blijven tijdens het gebruik van magic truffels. Dit kan helpen om eventuele bijwerkingen te verminderen.

Respecteer de truffels: Magic truffels zijn een natuurlijk product en moeten met respect worden behandeld. 

 

Duur van een magic truffel trip

 

Een trip is zeer persoonlijk en verwachtingen, metabolisme en eerder gebruik kunnen een trip sterk beïnvloeden. De effecten treden meestal op binnen 30 minuten na gebruik, afhankelijk van je laatste maaltijd en dosis. Na aanvang zal je trip geleidelijk afnemen over een periode van ongeveer 4 tot 6 uur(bij lichtere soorten) en 6 tot 12 uur(bij zwaardere soorten)

 

Houdbaarheid van psychedelische truffels 

 

Al onze Truffels zijn vers verpakt. Je moet ze in de koelkast bewaren. Ongeopend kun je ze ongeveer 2 maanden in de koelkast bewaren. Eenmaal geopend zijn de truffels echter slechts enkele dagen houdbaar.
Waarschuwing gebruik

 • Vergeet niet dat truffels geen partydrugs zijn. Het zijn krachtige substanties die bepaalde oude culturen koesterden vanwege hun vermogen om de menselijke geest te openen en ons bewustzijn te verruimen.
 • Paddo truffels zijn niet geschikt voor minderjarigen jonger dan 18 jaar, mensen met psychische stoornissen (zoals angst of depressie), of zwangere vrouwen.
 • Meng deze truffels niet met andere stoffen of recreatieve drugs, zoals alcohol. 
 • Rijd nooit tijdens het trippen 
 • en houd altijd een tripsitter bij je als je experimenteert met truffels.

 

 

Welke magic truffels verkopen jullie? 

 

 • Mexicana Magic Truffels

De Mexicana magic truffel is een van de twee meest perfecte keuzes voor de eerste keer truffels. Verwacht niet te veel visuals, maar wel warme vibraties, gegiechel en die algemene lichte sociale verwarring.

 

 • Atlantis Magic truffels

Atlantis magic truffels zitten in dat grote middengebied als het gaat om magic truffle potentie, waardoor het de meest interessante keuze is voor nieuwe magic truffel gebruikers. Je krijgt alles wat je van een magic truffel trip mag verwachten, wat visuals, geweldige vibes, veel gelach. Atlantis is niet alleen een perfecte keuze voor de meeste beginners, maar ook een populaire keuze bij ervaren gebruikers van psychoactieve stoffen die op zoek zijn naar een stabiele, betrouwbare en nog steeds in deze wereld zijnde ervaring.

 

 • Dragon's Dynamite Magic Truffles

De meest populaire en compleet best verkochte Magic Truffel is ongetwijfeld Dragon's Dynamite. Als je goed tript, wil je niet dat het een beetje goed is, maar dat het geweldig is. Dat is waar Dragon's Dynamite om de hoek komt kijken. Dragon's Dynamite is een van de sterkste magische truffels die er zijn, en je kunt het kopen in verpakkingen van 15 gram. Als je ervaring hebt met trippen en niet weet wat je moet halen, dan is Dragon's Dynamite een goede keuze.

 

 • Hawaiian Magic Truffels

Hawaiian Magic Truffels zijn een van de sterkste Magic Truffels op de markt. Ze veroorzaken intense hallucinaties en psychedelische ervaringen die tot 12 uur kunnen duren.

Deze truffels zijn door veel mensen omschreven als "de krachtigste truffels die verkrijgbaar zijn". De Hawaiian Magic Truffel is niet voor beginners, maar als je je klaar voelt voor een trip naar een andere dimensie dan zijn dit de truffels die je moet proberen!

 

Voor meer informatie kunt u onze blog raadplegen!