Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.
Lions mane Pruikzwam Hericium Erinaceus paddenstoelen poeder

Lions mane - Pruikzwam poeder

Microdosing pack van McMicrodose 2x5 gram

Microdosing pack van McMicrodose 2x5 gram

Microdosing pack van McMicrodose 2x10 gram

€ 24,19 € 19,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Microdosing pack van McMicrodose 2x10 gram

McMicrodose is een mengsel van premium kwaliteit truffels en bevat natuurlijke psilocybine. Ons mengsel is speciaal samengesteld op basis van de beste eigenschappen voor microdoseren. Microdoseren is nog nooit zo betrouwbaar en effectief geweest!


De 2x 10 gram verpakking is ideaal voor beginnende gebruikers die voor het eerst willen experimenteren met microdoseren.


Algemene informatie over microdosing truffels

Psilocybe paddenstoelen maken deel uit van de Strophariaceae familie. Deze wilde psilocyben groeien op de grond en zijn te vinden in grasland en bosrijke gebieden. Vanwege hun unieke eigenschappen zijn ze erg populair geworden. Wat in de volksmond een truffel wordt genoemd is eigenlijk een samensmelting van myceliumdraden (schimmeldraden). Deze draden bevinden zich onder de grond. Een daling van de temperatuur en een toename van de vochtigheid creëert een ideaal klimaat voor een paddenstoel om te groeien. Als dit klimaat nog niet ideaal is, vormen deze myceliumdraden sclerotia (truffel) en nemen voedingsstoffen op zodat, wanneer het klimaat ideaal is, er een paddenstoel uit kan groeien.


Microdosing truffels gebruik en advies

  • Kauw de truffels goed dit verbetert de werking
  • Bewaar de truffels op een koele en donkere plek tussen de 2 en 4 graden
  • Gebruik truffels alleen voor geestelijke gezondheid. Heeft u last van depressie , hoge of lage bloeddruk, hart en of longklachten, diabetes leg altijd contact met een arts vooraf u besluit dit product te nemen.
  • Niet combineren met medicijnen, alcohol en of drugs
  • Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding
  • Gebruik niet product niet onder de 18

Microdosing truffels werking

Microdosing truffels bevatten de stof psilocybine. Deze stof wordt in het lichaam omgezet in psilocine, een stof die vele werkzame eigenschappen bezit. De meeste gebruikers ervaren deze stof als zeer positief. Psilocine heeft effect op de serotoninehuishouding in de hersenen. Serotonine wordt als de stof erkend welke signalen omtrent zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust opvangt.


Hoe start ik met microdoseren?

Open een zakje met truffels en doe de inhoud in het bijgeleverde bakje. Leg het andere zakje in de koelkast. Gebruik een micro weegschaal om de dagelijkse dosis af te wegen. Microdosering is een dosis tussen de 0,5 en 1,5 gram per dag. 


Wanneer u goed en langzaam kauwt worden de werkzame stoffen beter opgenomen. De Magic truffels werken het beste op een lege maag. Meditatie en rust draagt bij aan een beter resultaat. Microdosing werkt het beste in een alcoholvrije periode.


Voedingswaarden van microdosing truffels

De Microdose truffels zitten voedingsstoffen die die dienen voor de opbouw, de energievoorziening en de regulering van het menselijk organisme en noodzakelijk zijn voor de instandhouding, de werking en de ontwikkeling van dat organisme, en kunnen dus worden gebruikt vanwege die stoffen.


Microdosing magic truffle kit bevat de volgende voedingswaardes:

Energie 464,7 kJ, per 100 g

Energie 110,5 kcal, per 100 g

Koolhydraten 13,2 gram, per 100 g

Eiwit 5,3 gram, per 100 g

Vet 0,4 gram, per 100 g

Voedingsvezel 16,7 gram, per 100 g

Zout (NaCl) 0,3 gram, per 100 g

Vitamine D 10 IU, per 100 g

Natrium (Na) 13,6 mg, per 100 g

Fosfor (P) 169,3 mg, per 100 g

Kalium (K) 210 mg, per 100 g

Calcium (Ca) 12,5 mg, per 100 g

IJzer (F) 0,7 mg, per 100 g

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Microdosing pack van McMicrodose 2x10 gram