Gratis verzending bij bestellingen boven de €50 - Voor 16:00 besteld volgende dag in huis (Binnen NL) * Limited time only.

Maandelijkse Archieven: Maart 2023

 1. Magische Paddenstoelen: Gebruik, Risico's en Voorzorgsmaatregelen

  Magische Paddenstoelen: Gebruik, Risico's en Voorzorgsmaatregelen

  Magische paddo's: Gebruik, Risico's en Voorzorgsmaatregelen

   

  Magische paddo's, ook bekend als psilocybine-paddo's, zijn een natuurlijke psychedelische stof die al duizenden jaren wordt gebruikt voor spirituele doeleinden. Hoewel ze legaal zijn in sommige delen van de wereld, waaronder Nederland. Het gebruik van magische paddo's kan zowel voordelen als risico's met zich meebrengen. In dit artikel zullen we de voordelen en risico's van het gebruik van magische paddo's bespreken, evenals enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen om veilig gebruik te waarborgen.

   

  Voordelen van het gebruik van Magische paddo's

   

  Magische paddo's, ook wel psilocybine paddo's genoemd, zijn de laatste tijd steeds populairder geworden vanwege hun potentieel om een breed scala aan voordelen te bieden. Hieronder vind je enkele van de belangr

  Lees meer »
 2. De Wetenschap Achter Ayahuasca: Hoe Het Werkt Op De Hersenen En Het Lichaam

  De Wetenschap Achter Ayahuasca: Hoe Het Werkt Op De Hersenen En Het Lichaam

  De Wetenschap Achter Ayahuasca: Hoe Het Werkt Op De Hersenen En Het Lichaam

  Ayahuasca is een traditionele drank die al eeuwenlang wordt gebruikt door inheemse stammen in de Amazone-regio van Zuid-Amerika. De drank wordt meestal bereid door de schors van de Banisteriopsis caapi plant te koken met de bladeren van de Psychotria viridis plant. De verbindingen in deze planten, vooral DMT, hebben een krachtig effect op de geest en het lichaam.

  Hoe Ayahuasca Werkt Op De Hersenen

  De werking van ayahuasca begint met de activering van serotonine-receptoren in de hersenen. Serotonine is een neurotransmitter die een belangrijke rol speelt in de regulering van de stemming, emoties, eetlust en slaap. DMT lijkt de serotonine-receptoren te activeren op een manier die ervoor zorgt dat de hersenen meer serotonine vrijgeven dan normaal. Dit kan leiden tot een verhoogde p

  Lees meer »
 3. Yopo zaden: De Chemie en Psychoactieve Effecten

  Yopo zaden: De Chemie en Psychoactieve Effecten

  Yopo zaden: De Chemie en Psychoactieve Effecten

  Yopo zaden, afkomstig van de Anadenanthera Peregrina plant, zijn al eeuwenlang bekend om hun gebruik in sjamanistische rituelen en als medicinaal middel. De zaden bevatten verschillende krachtige psychoactieve stoffen, waaronder DMT, 5-MeO-DMT en Bufotenine. In deze blog zullen we de chemie achter yopo zaden verkennen en de psychoactieve effecten die ze kunnen veroorzaken bespreken.

  De Chemie achter Yopo Zaden

  Zoals gezegd bevatten yopo zaden verschillende psychoactieve stoffen, waaronder DMT, 5-MeO-DMT en Bufotenine. DMT is een krachtig hallucinogeen dat in het lichaam wordt afgebroken door het enzym monoamine oxidase (MAO). MAO breekt DMT af voordat het door de bloed-hersenbarrière kan gaan en de hersenen kan bereiken. Dit is de reden waarom DMT niet oraal kan worden ingenomen zonder eerst een MAO-remme

  Lees meer »
 4. De voordelen van Medicinale paddenstoelen: verhoog uw gezondheid met dit superfood

  De voordelen van Medicinale paddenstoelen: verhoog uw gezondheid met dit superfood

  De voordelen van Medicinale paddestoelen: verhoog uw gezondheid met dit superfood

   

  Medicinale paddenstoelen zijn een van de meest krachtige supplementen die je kunt gebruiken om je gezondheid te verbeteren. Ze bevatten veel nuttige stoffen, waaronder antioxidanten en antibacteriële en antivirale stoffen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende soorten medicinale paddenstoelen, hoe ze werken en welke voordelen ze bieden voor de gezondheid.

  Soorten medicinale paddenstoelen

  Er zijn veel verschillende soorten medicinale paddenstoelen beschikbaar. Hieronder volgt een lijst van de meest populaire:

  • Reishi: Reishi is een paddenstoel die al eeuwenlang wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het heeft een
  Lees meer »
 5. Paddenstoelen: cruciale spelers in het ecologische evenwicht van onze planeet

  Paddenstoelen: cruciale spelers in het ecologische evenwicht van onze planeet

  Paddenstoelen: cruciale spelers in het ecologische evenwicht van onze planeet

  De rol van paddenstoelen in het milieu

  Paddenstoelen worden vaak over het hoofd gezien als het gaat om hun belangrijke rol in het milieu. Ze spelen echter een cruciale rol in talloze ecosystemen over de hele wereld. Paddenstoelen zijn belangrijke afbrekers van organisch materiaal en helpen bij het afbreken van dode planten en dieren, waardoor voedingsstoffen weer beschikbaar worden voor andere organismen. Bovendien zijn paddenstoelen belangrijke symbiotische partners van bomen en planten, waarbij ze helpen bij het opnemen van voedingsstoffen en water uit de bodem. paddenstoelen zijn essentiële spelers in het ecologische evenwicht van onze planeet en verdienen meer erkenning voor hun belangrijke rol in het milieu.

   

  Decompositie van organisch materiaal

  Lees meer »
 6. De heilige kracht van Peyote: het belang van inheemse ceremonies

  De heilige kracht van Peyote: het belang van inheemse ceremonies

  De heilige kracht van Peyote: het belang van inheemse ceremonies

  De Peyote-ceremonie is een heilige traditie die door inheemse stammen in Noord-Amerika wordt beoefend. De ceremonie draait om het gebruik van de Peyote-cactus, die een psychoactieve stof bevat genaamd mescaline. De ceremonie wordt meestal gehouden in een heilige tipi of andere ceremoniële ruimte, en omvat zang, gebeden en meditatie.

   

  Wat is Peyote?

  De Peyote-cactus, ook bekend als Lophophora williamsii, is een kleine, bolvormige cactus die groeit in de Chihuahuan-woestijn in Mexico en de zuidwestelijke Verenigde Staten. De cactus behoort tot de familie Cactaceae en heeft een groenachtige kleur met een witte, wollige uitstraling.

  De Peyote-cactus groeit langzaam en kan tot 30 jaar oud worden. De cactus heeft geen doornen, maar heeft in plaats daarvan

  Lees meer »
 7. Microdosering met Magic Mushrooms: Wat is het?

  Microdosering met Magic Mushrooms: Wat is het?

  Microdosering met Magic Mushrooms: Wat is het?

  Microdosering met magic mushrooms is de praktijk van het nemen van kleine hoeveelheden psychedelische drugs, zoals psilocybine paddestoelen, op regelmatige basis. Deze techniek heeft als doel een staat van milde euforie en verhoogde creativiteit te creëren zonder de negatieve bijwerkingen die gepaard gaan met hogere doses. In dit artikel zullen we de geschiedenis, voordelen en risico's van microdosering met magic mushrooms verkennen, evenals hoe je de juiste bron kunt vinden en ze veilig kunt voorbereiden en consumeren.

  De Geschiedenis van Microdosering met Magic Mushrooms

  Microdosering met magic mushrooms bestaat sinds de jaren 60, toen het populair werd gemaakt door Timothy Leary en anderen die experimenteren met psychedelica om hun geest te verruimen terwijl ze sommige van de negatieve effecten van grot

  Lees meer »
 8. De Voordelen Van Chlorella: Het Versterken Van Immuniteit En Het Bestrijden Van Ziekten

  De Voordelen Van Chlorella: Het Versterken Van Immuniteit En Het Bestrijden Van Ziekten

  De Voordelen Van Chlorella: Het Versterken Van Immuniteit En Het Bestrijden Van Ziekten

  Chlorella is een groene alge die zeer rijk is aan voedingsstoffen. Het wordt gebruikt voor het versterken van de immuniteit en het bestrijden van ziekten. Chlorella wordt ook wel "superfood" genoemd, omdat het veel gezondheidsvoordelen heeft. Het wordt gewonnen uit zeewater en kan alleen in tropische landen worden verbouwd. Hierdoor is de prijs van chlorella iets hoger dan die van andere groene algen zoals spirulina of wakame (een soort nori). Chlorella is echter minder bekend dan spirulina, maar ze zijn allebei goede bronnen van antioxidanten zoals vitamine C en E en beta-caroteen - allemaal goede stoffen om je lichaam te beschermen tegen schadelijke effecten van zonlicht op je huid!

  Hoe Chlorella Het Immuunsysteem Versterkt

  Chlorella kan het immuunsysteem versterk

  Lees meer »
 9. Top 10 Krachtigste Paddo Soorten: Ontdek de Meest Intense Psychedelische Ervaringen

  Top 10 Krachtigste Paddo Soorten: Ontdek de Meest Intense Psychedelische Ervaringen

  Top 10 Krachtigste Paddo Soorten: Ontdek de Meest Intense Psychedelische Ervaringen

   

  Paddo’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder liefhebbers van psychedelica. Er zijn veel verschillende soorten paddo’s, maar niet allemaal zijn ze even sterk. Hieronder vind je een lijst van de 10 sterkste paddo soorten die momenteel beschikbaar zijn.

   

  1. Psilocybe Azurescens

  Psilocybe Azurescens is een soort psychedelische paddestoel die bekend staat om zijn hoge potentie en sterke hallucinogene effecten. Het wordt vaak gevonden in de regio Pacific Northwest van de Verenigde Staten, met name in gebieden met zanderige grond in de buurt van de kust. De paddenstoelen hebben een kenmerkend uiterlijk, met een caramel kleurige hoed en een lange, dunne steel. Ze bevatten psilocybine en psilocine, die v

  Lees meer »
 10. Pine pollen: het geheim van betere sportprestaties?

  Pine pollen: het geheim van betere sportprestaties?

  Pine pollen: het geheim van betere sportprestaties?

  Pine pollen is een natuurlijk supplement dat steeds populairder wordt onder atleten en fitness liefhebbers. Dit geelgroene stuifmeel van de mannelijke denne boom bevat een scala aan voedingsstoffen, waaronder aminozuren, vitamines, mineralen en antioxidanten. In dit artikel gaan we dieper in op de vraag of pine pollen echt het geheim is voor betere sportprestaties.

   

  Verhoging van testosterongehalte

  Testosteron is een hormoon dat van nature voorkomt in het lichaam en helpt bij het reguleren van spiermassa, botdichtheid en de productie van rode bloedcellen. Een hoger testosterongehalte kan leiden tot meer spiermassa, snellere spiergroei en betere prestaties tijdens het sporten.

  Pine pollen wordt vaak geprezen om zijn potentieel om het testoste

  Lees meer »
Pagina